Tgrt Haber

Son dakika | İstanbul'da eğitim uçağı pistten çıktı! İniş takımları kırıldı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
03 Eylül 2024 11:29 - Güncelleme : 03 Eylül 2024 13:59

Son dakika haberi: İstanbul Hezarfen Havalimanı'nda bir eğitim uçağı, iniş anında pistten çıktı. Uçağın iniş takımları kırılırken bölgeye ekipler sevk edildi. İşte olay yerinden ilk görüntüler...

İstanbul'da öğle saatlerine doğru korku dolu anlar yaşandı. Hezarfen Havaalanı'nda bir eğitim uçağı​ pistten çıktı. Uçağı kullanan öğrenci hastaneye kaldırılırken ekipler uçakla ilgili çalışma başlattı.

İNİŞ​ TAKIMLARI KIRILDI

Çatalca Hezarfen Havalimanı'nda bir eğitim uçağı iniş yaparken pistten çıktı. Pilotaj öğrencisinin kullandığı özel bir şirkete ait TC EST kuyruk tescilli eğitim uçağının indiği sırada iniş takımları (dikme) kırıldı.

Son dakika | İstanbul'da eğitim uçağı pistten çıktı! İniş takımları kırıldı - 1. Resim

UÇAK PİLOTUNUN SAĞLIK DURUMU İYİ

Gövdesinin üzerine iniş yapan uçağı kullanan öğrenci kendi çabalarıyla uçaktan çıktı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Herhangi bir yaralanmanın olmadığı olayda öğrenci tedbir amaçlı sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Son dakika | İstanbul'da eğitim uçağı pistten çıktı! İniş takımları kırıldı - 2. Resim

Havalimanında çalışma başlatan ekipler kısa sürede uçağı pistten çekti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...