Tgrt Haber

Son dakika! Marmaray'da başörtülü kadına alçak saldırı savcılığı harekete geçirdi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
31 Ağustos 2023 10:55 - Güncelleme : 31 Ağustos 2023 11:23

Son dakika haberi: Marmaray'da bir kadın, yanında oturan kadının başörtüsünü çıkarmaya çalışmıştı... Alçak saldırı sonrası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçerek soruşturma başlattı.

Marmaray​'da bir kadının, yanında oturan kadının başörtüsü çıkarmaya çalıştığı ve sonrasında yaşananların kayda alındığı görüntüler, Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü. 

"BENİM ANNEM DE ÇARFAŞLI, KİMSİN SEN?"

Görüntülerde, trende bulunan bir genç, başörtülü kadına saldıran hadsize "Milletin ne giydiğine ne karışıyorsun, ben senin giyimine karışıyor muyum? Benim annem de çarşaflı, kimsin sen?" ifadeleriyle çok sert tepki gösterdi.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Bu tepki üzerine kadın ise "Kolunu kırarım" ifadeleriyle genci tehdit etti. Yaşananların kayıt altına alınmasının ardından sosyal medyada vatandaşlar yaşam tarzına müdahale eden olay karşısında tepki gösterdi.

BAŞSAVCILIK HAREKETE GEÇTİ

Alçak saldırı​ sonrası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı​ harekete geçerek soruşturma başlattı. Başsavcılık, şüphelinin kimliğinin tespi edilip ve yakalanması için emniyete talimat verdi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...