Tgrt Haber

Son dakika! TSK'dan Irak'ın kuzeyine hava harekatı: PKK inleri yerle bir edildi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
25 Ekim 2023 22:17 - Güncelleme : 25 Ekim 2023 22:57
Son dakika! TSK'dan Irak'ın kuzeyine hava harekatı: PKK inleri yerle bir edildi

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, akşam saatlerinde Irak'ın kuzeyine hava harekatı gerçekleştirildiğini duyurdu. Operasyonda, PKK'ya ait çok sayıda hedefin imha edildiği aktarıldı.

Eli kanlı terör örgütlerine hem yurt içinde hem de yurt dışında nefes aldırılmıyor. Saklandıkları inlerde tespit edilen teröristler, düzenlenen operasyonlarla tek tek etkisiz hale getiriliyor. Akşam saatlerinde Irak​'ın kuzeyinde bulunan PKK​'ya ait hedefler düzenlenen operasyonla bir kez daha imha edildi.

"BİR GECE ANSIZIN..."

Milli Savunma Bakanlığı'nın (MSB) sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyinde bulunan terör hedeflerine yönelik hava harekatı gerçekleştirildiğini duyuruldu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, Metina​, Gara​, Avaşin, Hakurk ve Kandil bölgelerinde teröristler tarafından kullanılan mağara, sığınak, barınak ve depolardan oluşan 19 hedefin imha edildiği aktarıldı. 

"TEK BİR TERÖRİST KALMAYANA KADAR OPERASYONLAR SÜRECEK"

'Bir gece ansızın' notuyla aktarılan açıklamada ek olarak çok sayıda teröristin de etkisiz hale getirildiğinin altı çizildi. Açıklamada, "Terörle mücadele tek bir terörist kalmayıncaya kadar azim ve kararlılıkla devam edecektir." denildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1717258918127079649

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...