Tgrt Haber

Böyle veda olmaz!

7 Temmuz 2024 10:38 | Güncelleme :7 Temmuz 2024 10:51

Her şeyden önce bazı maçlarda bizlerin bile umudu bittiği yerde inancını yitirmeyen ve çeyrek finale kadar yükselerek turnuvaya veda eden Milli Takımımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Almanya’nın elendiği yerde ev sahibi ülke gibi hissettiren taraftarımızı da helal olsun. Fransız hakemin, Hollandalı Simons’a çıkaramadığı kırmızı kart ve Montella’nın da oyuna zamanında müdahaleleri olmayınca elimizdeki yarı final biletini Hollanda’ya kaptırdık.

İlk yarının başlarında o kart Hollanda’ya çıksaydı bugün çok farklı şeyler konuşuyor olurduk. Ya da 10 kişi Hollanda’yı Montella’nın müdahaleleri yüzünden yenemedik de diyebilirdik. Turnuvadaki mücadeleleri şöyle bir gözümüzün önünden geçirelim… Montella’ya ben de çok destek oldum ama, bu sefer acımasız olacağım. ‘Çeyrek finali gördük ne anlatıyorsun’ diyenler olabilir. Fakat, Milli Takımımız 1-0 öndeyken 10 kişi oynadı 2-1 geriye düştükten sonra Montella’nın değişikleriyle Millilerimiz 11 kişi oldu. Kenan Yıldız 70 dakika sahada ne yaptı? Bizim göremediğimiz ne vardı? Kerem Aktürkoğlu veya İrfan Can Kahveci gibi bir futbolcuyu neden oyuna erkenden almazsın? İlla geriye mi düşmemiz gerekiyordu? Resmen kendi ayağımıza sıktık.

SÜPER İKİLİ

Bence bu turnuvaya Milli Takımımızdan iki oyunu damga vurdu. Barış Alper Yılmaz ve Ferdi Kadıoğlu olağanüstü performans sergilediler. Her iki futbolcuyu da dünya hayranlıkla izledi. Özellikle dün gece sahada “Yılmaz Bir Savaşçı” vardı. Hollanda savunmasını onu bir türlü elde avuçta tutamadı. Tıpkı Virgil van Dijk’in dediği gibi. Barış Alper’in bitmek bilmeyen enerjisi, sürekli hücum modun da olması dikkati üzerine çekti. Tabi ki Arda Güler’i de unutmamak gerek. Gürcistan maçında attığı harika goller ve turnuva boyunca yaptığı asistlerle takımını ayakta tutmayı başardı. Bütün Millilerimiz ayağına sağlık. Bize bu gururu yaşattığınız için teşekkürler Bizim Çocuklar…

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mesude 7 Temmuz 2024 13:36

Kesinlikle katılıyorum biz burda Kenan da orda izledi turnuvanın hayal kırıklığiyidi hiç yakıştıramadım