Tgrt Haber

40 bin liralık eve 3 bin 500 lira kira verdiği iddia edilen Kaan Urgancıoğlu sessizliğini bozdu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
11 Eylül 2023 13:55 - Güncelleme : 11 Eylül 2023 14:25
40 bin liralık eve 3 bin 500 lira kira verdiği iddia edilen Kaan Urgancıoğlu sessizliğini bozdu!

Ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu birkaç gündür hakkında çıkan kira ödediği evi kiraya verdiği yönündeki iddiaları sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla yalanladı.

Bekarken kirada oturduğu evi evlendikten sonra boşaltan ancak bu evden günlük kira​ geliri kazandığı iddia edilen ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu​, sosyal medya hesabından bu durumu yalanladı. Urgancıoğlu, “Çeşitli mecralarda hakkımda çıkan asılsız iddialar ve yakışıksız ifadelerle bezeli haber olarak değerlendirilmesi mümkün olmayan yazılar gerçeği yansıtmamaktadır” dedi. 

40 bin liralık eve 3 bin 500 lira kira verdiği iddia edilen Kaan Urgancıoğlu sessizliğini bozdu!

URGANCIOĞLU: “GEÇEKLERİ YANSITMIYOR”

Evlenmeden önce İstanbul’un Galata​ semtinde yaşayan Kaan Urgancıoğlu, iddialara göre nikahtan hemen sonra daha büyük bir eve geçerek daha önce yaşadığı bu evi günlük kiraya verdi ve gelir elde etti. Kaan Urgancıoğlu bu iddialar karşısında sessizliğini bozdu ve sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi:

“Çeşitli mecralarda hakkımda çıkan asılsız iddialar ve yakışıksız ifadelerle bezeli haber olarak değerlendirilmesi mümkün olmayan yazılar gerçeği yansıtmamaktadır. Öncesinde benimle iletişime geçerek doğruluğunu teyit etme gereği dahi duyulmadan hazırlanan bu yazılara karşı hukuki yollara müracaat edeceğimi belirtir, ilgili tarafları daha sorumlu davranmaya davet ederim.” 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...