Tgrt Haber

Acun Ilıcalı Survivor’da görmek istediği iki futbolcuyu açıkladı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
18 Kasım 2023 17:29 - Güncelleme : 18 Kasım 2023 17:31
Acun Ilıcalı Survivor’da görmek istediği iki futbolcuyu açıkladı

Bu sezon Survivor All Star yapan yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, katıldığı programda yarışmaya götürmek istediği futbolcuları açıkladı. Ilıcalı, “Televizyonun karşısına geç izle. Sunmama bile gerek yok ondan sonra" dedi.

Son dönemde satın aldığı Hull City ve Survivor​ All Star ile gündemde olan Acun Ilıcalı​, katıldığı programda “Survivor’da hangi futbolcuları görmek istersiniz? sorusuna Arda Turan​ ve Emre Belözoğlu cevabını verdi.

ACUN ILICALI SURVIVOR’DA GÖRMEK İSTEDİĞİ FUTBOLCULARI SAYDI

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı bu sezon All Star olacak Survivor yarışması hakkında konuştu. Asist Analiz programına konuk olan Ilıcalı, Survivor yarışmasında hangi futbolcuları görmek istersiniz? sorusuna, "Emre Belözoğlu ile Arda Turan'ı al, sonra televizyonun karşısına geç izle. Sunmama bile gerek yok ondan sonra. Çok farklı kişilikler" cevabını verdi. 

Acun Ilıcalı Survivor’da görmek istediği iki futbolcuyu açıkladı

ACUN ILICALI SURVIVOR’A GÖTÜRDÜĞÜ İÇİN PİŞMAN OLDUĞU İSMİ DE SIRALADI

Survivor’a çağırdığı için pişman olduğu isimlerden bahseden Acun Ilıcalı, "Çocuğu biz ünlü ettik şimdi dizide oynuyor ama çıkıp ‘Bana Survivor sormayın' diyor.” sözleriyle sitemde bulunmuştu. Bu sözlerin ardından okların çevrildiği Serkay Tütüncü’den ilk açıklama geldi. Tütüncü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Nedenlerini sana güzel bir dille anlatmıştım ve birçoğunda haklı olabilirsin kaçırmış olabiliriz demiştin… Para bendeydi” de Survivor görüntülerini izlemediğim dönemde kabul etmiştim… Bilseydim o kadarını emin ol kabul etmezdim… Bunu da telefonda sana söylemiştim ama yine dinlememişsin belli ki… Sana el pençe divan olmak gerekiyor sanırım kansız olmamak için… Ben hiçbir zaman onlardan olmadım. Kusuruma bakmayacaksın… “ ifadelerine yer verdi.

Acun Ilıcalı Survivor’da görmek istediği iki futbolcuyu açıkladı

 

 

 

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...