Tgrt Haber

Ameliyata giren Filiz Akın’dan duygulandıran paylaşım: Çektiğim, 6 Şubat'ta yaşananların yanında nedir ki?

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
28 Şubat 2023 09:35 - Güncelleme : 28 Şubat 2023 10:10
Ameliyata giren Filiz Akın’dan duygulandıran paylaşım: Çektiğim, 6 Şubat'ta yaşananların yanında nedir ki?

Yeşilçam’ın efsane oyuncusu Filiz Akın, sol kulağının üst kısmında meydana gelen kanserli doku sebebiyle 2. kez ameliyat oldu. Sosyal medya hesabından ameliyata girerken çekilen bir videosunu paylaşan Akın, "Sol üst kulağımdaki kanserli dokunun kalan bölümü de ikinci bir ameliyatla kesilip, küçültülerek tekrar şekil verildi" dedi.

Türk sinemasının usta oyuncularından 80 yaşındaki Filiz Akın​, bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Sol kulağının üst kısmında oluşan kanserli doku sebebiyle ikinci kez ameliyat​ masasına oturan Yeşilçam’ın ünlü aktristi, sosyal medya hesabından ameliyat öncesi durumunu paylaştı.

"ÇEKTİĞİM, 6 ŞUBAT'TAN İTİBAREN YAŞANANLARIN YANINDA NEDİR Kİ"

Geçtiğimiz ay ameliyat olan usta sanatçı Filiz Akın, yaptığı açıklamada ikinci kez ameliyat olabileceğini belirterek "Kanserli doku teşhisiyle ameliyat edilen sol kulağımın üst kısmı belki tekrar edilecek onun için keyifsizim biraz" demişti. Usta sanatçı, önceki gün ikinci kez ameliyat masasına yattı. Instagram hesabından sedyede çekilen bir videosunu yayınlayan 80 yaşındaki Filiz Akın, şu ifadeleri kullandı: "Sağlığımı merak eden dostlarım, takip edenlerim. İyi ki varsınız. Hepinize topluca cevap vereyim. Sol üst kulağımdaki kanserli dokunun kalan bölümü de ikinci bir ameliyatla kesilip, küçültülerek tekrar şekil verildi. Evet çok üst üste ameliyatlar olmak zorunda kaldım. Ama çektiğim, 6 Şubat'tan itibaren yaşananların yanında nedir ki? Tüm iyilik dilekleri için hepinize tüm kalbimle ayrı, ayrı teşekkür ediyorum

Filiz Akın'ın ameliyat öncesi paylaşımına Emel Sayın, Melek Baykal, Hülya Koçyiğit, Perihan Savaş ve Ayşegül Aldinç gibi isimlerden geçmiş olsun yorumları geldi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...