Tgrt Haber

Angelina Jolie’nin mekanında Türk kahvesi servisi!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
14 Ocak 2024 14:38 - Güncelleme : 14 Ocak 2024 14:51
Angelina Jolie’nin mekanında Türk kahvesi servisi!

Dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie, New York’ta açtığı mağazasında tiryakisi olduğu Türk kahvesinin yanı sıra pide ve baklava da satıyor.

Angelina Jolie​, Jean-Michel Basquiat'ın New York​'taki stüdyosunu alıp mağazaya çevirdikten sonra oyuncunun Türk lezzetlerini çok sevdiği ortaya çıktı. Mekanda Angelina Jolie'nin de çok sevdiği Türk kahvesi​ satılıyor. Menüde ayrıca baklava​ ve peynirli pide de var.

RANDEVU ALMAK İMKANSIZ 

Angelina Jolie New York'ta ilk mağazasını açtı. Moda sektörüne giren Jolie'nin giydikleriyle dikkat çekerken mağazası da yoğun ilgi görüyor. Sabah'tan Funda Karayel'in yazısına göre Jolie'nin mağazası randevulu çalışıyor ve buradan randevu almak epey zor.

Angelina Jolie’nin mekanında Türk kahvesi servisi!

ANGELINA JOLIE'NİN TÜRK KAHVESİ SEVGİSİ 

Menüler hakkında bilgi veren Karayel, Angelina Jolie'nin mağazasında Türk kahvesi satıldığını söyleyerek, "Salona geçmeden önce menü dikkatimi çekiyor, o da ne menüde Türk kahvesi, baklava ve peynirli pide de var. Muhammaralı bir pide sipariş ediyorum önce, ardından Türk kahvesi. Türk kahvesi bizdeki sunumundan daha bereketli şekilde servis ediliyor... Bir kahve fincanı ve yanında içi dolu cezvesiyle sunuluyor, yani iki fincan Türk kahvesi içebiliyorsunuz. Şaşırarak göçmen şeflere "Neden Türk kahvesi var menüde?" diye sorduğumda, Angelina Jolie'nin Türk kahvesini çok sevdiğinden bahsediyorlar." dedi.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...