Tgrt Haber

Armağan Çağlayan, Muharrem İnce'yi fena tiye aldı: İddian ikinci tura kalmak öyle mi?

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
23 Mart 2023 11:55 - Güncelleme : 23 Mart 2023 17:26
Armağan Çağlayan, Muharrem İnce'yi fena tiye aldı: İddian ikinci tura kalmak öyle mi?

Cumhurbaşkanlığı adaylığı için 100 bin imza toplaması gereken Muharrem İnce için 28 bin 235 imza atıldı. Televizyon programlarında yüzde 30 oy alarak ikinci tura geçeceğini belirten İnce’ye ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan’dan çok konuşulacak bir mesaj geldi. Çağlayan, İnce’nin vaatlerini adeta tiye aldı.

Günlerdir gündemde olan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce​, ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan’ın alay konusu oldu. Cumhurbaşkanlığı​ adaylığı için 100 bin imza toplaması gereken İnce için 28 bin 235 imza atıldı. Armağan Çağlayan​ konuya bunu duyunca sessiz kalmadı. Ünlü isim, cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turunda yüzde 30 oy alıp ikinci tura kalacağını savunan Muharrem İnce'yi eleştirdi.

“PEKİ. KİB. GÖRÜŞÜRÜZ”

Şahan Gökbahar'dan sonra Armağan Çağlayan'dan da Muharrem İnce'ye tepki geldi. Çağlayan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bir günde 28.000 imza topluyorsun, ama iddian ikinci tura kalmak öyle mi? Peki. KİB. Görüşürüz" ifadelerini kullandı.

Armağan Çağlayan, Muharrem İnce'yi fena tiye aldı: İddian ikinci tura kalmak öyle mi?

ŞAHAN GÖKBAKAR DA ELEŞTİRDİ

Şahan Gökbahar da daha önce İnce hakkında “Mevcut iktidarı devirmek üzere cumhurbaşkanı adayı olan ve bu hareketi sadece ve sadece mevcut iktidara yarayan, eski partisinden yaralı olduğu için, ülkesinin mevcut durumunu hiç iplemeden intikam peşinde koşan siyasetçi kimdir?” ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...