Tgrt Haber

Aşk-ı Memnu'nun yeni Adnan Bey’i belli oldu: Behlül’den daha yakışıklı yorumları havada uçuştu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
26 Şubat 2023 11:05 - Güncelleme : 26 Şubat 2023 14:40
Aşk-ı Memnu'nun yeni Adnan Bey’i belli oldu: Behlül’den daha yakışıklı yorumları havada uçuştu!

Bir döneme damga vuran Aşk-ı Memnu dizisinin geçtiğimiz ay karar verilen film projesinde kadro neredeyse tamamlandı. Son olarak Beşir ve Nihal karakterinde rol alacak oyunculara karar verilirken filmin ana karakterlerinden Adnan Bey için de Osman Sonant’ta karar kılındı.

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ​, Beren Saat​, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya​ ve Nebahat Çehre'nin oynadığı Aşk-ı Memnu​ dizisi, film oluyor. Oyuncuların karakterlerle bütünleştiği Aşk-ı Memnu’nun yeni versiyonu hayranlarını çok da memnun etmedi. Günümüzde bile tekrar bölümleri büyük bir ilgi gören dizinin yeni kadrosunda Adnan karakterinin Behlül karakterinden daha yakışıklı olduğu konuşuluyor.

Bihter, Behlül, Firdevs Hanım, Nihal, Beşir ve Peyker'in ardından dizide Beşir rolünü oynayacak isim de belli oldu. Filmde Adnan Bey'i daha önce birçok projede rol alan 43 yaşındaki ünlü oyuncu Osman Sonant oynayacak. Merakla beklenen filmde Bihter'i Farah Zeynep Abdullah, Behlül'ü Boran Kuzum, Nihal'i Helin Kandemir, Firdevs Hanım'ı Hande Ataizi, Peyker'i Nezaket Erden, Beşir'i Lorin Merhart, Matmazel'i ise Ebru Özkan oynayacak.

Aşk-ı Memnu'nun yeni Adnan Bey’i belli oldu: Behlül’den daha yakışıklı yorumları havada uçuştu!

Bihter filmi kadronun belli olmasıyla sosyal medyada gündem oldu. Adnan Bey'i oynayacak olan Osman Sonant'ı Behlül'ü oynayacak Boran Kuzum'dan daha yakışıklı bulan sosyal medya kullanıcıları "Adnan daha yakışıklı, Behlül'e bakmam" yorumları yapmaya başladı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...