Tgrt Haber

Annesi anlattı: Enkaz altında kalan Taha'nın yorgana sarılı bedeni tertemizdi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
27 Şubat 2023 09:30 - Güncelleme : 27 Şubat 2023 11:27
Annesi anlattı: Enkaz altında kalan Taha'nın yorgana sarılı bedeni tertemizdi!

Büyük Kahramanmaraş depremine Hatay'da halasının evinde yakalanan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz ve kardeşinin 12 gün sonra enkazdan cansız bedenlerine çıkarılmıştı. Taha’nın yakın arkadaşı Ragıp Narin, Duymaz'ın annesini ziyaret etti. Anne Duymaz, Taha’nın enkazdan nasıl çıkarıldığını Narin’le paylaştı.

Mütevazi mutfağında yaptığı yemeklerinin videolarını çekerek sosyal medyada fenomene dönüşen Taha Duymaz​, depreme kardeşiyle Melek Duymaz’la birlikte halasının evinde yakalandı. Depremin 12'nci gününde ise iki kardeşin cansız bedenlerine ulaşıldı. 19 yaşındaki Taha Duymaz'ın yakın arkadaşı Ragıp Narin, fenomenin annesini ziyaret edip birlikte çektirdiği pozu paylaştı. Narin’in Taha'nın son haline ilişkin paylaşımı yürek sızlattı.

Annesi anlattı: Enkaz altında kalan Taha'nın yorgana sarılı bedeni tertemizdi!

"YORGANA SARILI BULUNMUŞ"

Taha Duymaz'ın yakın arkadaşı Ragıp Narin şunları yazdı; "Arkadaşlar, Taha kadar Meryem Annemi de soran çok olmuş. Merak etmeyin o iyi oluyor çok şükür. Çünkü oğlunun cennette olduğuna çok emin. Bir fani genç olarak, oranın buradan çok daha güzel olduğuna ikna ettim kendisini. Aynı zamanda 'Taha'nın en büyük amacı seni mutlu görmek' dedim. 'Onu üzmek yok' dedim o da söz verdi ağlamak yok diye. O, bana Taha'nın emaneti rahat olabilirsiniz. Bu arada ufak bir parantez; "Taha yatakta yakalanmış depreme ve yorgana sarılı bulunmuş. Vücudu tertemiz hiç şişmemiş ve kokusuz şekilde çıkmış; tıpkı hayatı gibi."

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...