Tgrt Haber

Evlenmeleri bekleniyordu! Çağla Şikel ile Nail Gönen’den üzen haber geldi…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
03 Temmuz 2023 13:20 - Güncelleme : 03 Temmuz 2023 14:25
Evlenmeleri bekleniyordu! Çağla Şikel ile Nail Gönen’den üzen haber geldi…

Model ve sunucu Çağla Şıkel’in ocak ayından bu yana birlikte olduğu Avukat Nail Gönenli ile evlenecekleri konuşulurken ayrılık haberi geldi. Çeşme'de bayram tatili yapan ve herkesin evlilik haberi beklediği çiftin dostça ayrıldığı ortaya çıktı.

Ünlü isimlerin avukatlığını yapan Nail Gönenli ile geçtiğimiz ocak ayından beri birlikte olan Çağla Şıkel​ ayrıldı. Bir partide başlayan ve evliliğe doğru giden ilişki, Şikel’in ve Gönenli’nin sevenlerini üzdü.

AŞK​ HABERLERİNİ SÜREKLİ YALANLAMIŞTI

2008 yılında şarkıcı Emre Altuğ​ ile nikah masasına oturan Çağla Şıkel'in bu evliliğinden 2 oğlu olmuştu. Çağla Şıkel 2015 yılında Emre Altuğ'dan boşandıktan sonra hiçbir erkek arkadaşıyla görüntülenmemiş, hakkında çıkan aşk haberlerini de hep yalanlamıştı.

DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAMIŞTI

Birsen Altuntaş'ın haberine göre aylardır her yerde el ele, göz göze olan çiftten Çağla Şıkel sevgilisinin 9 Haziran'daki yaş gününde de sürpriz bir kutlama hazırlamış, Nail Gönenli ünlü modelin çikolatalarla süslettiği yaş günü pastasını kalp emojisiyle story sayfasından paylaşmıştı.

Evlenmeleri bekleniyordu! Çağla Şikel ile Nail Gönen’den üzen haber geldi…

AYRILIK​ HABERİ GELDİ

Son olarak Çeşme'de bayram tatili yapan ve herkesin evlilik haberi beklediği çiftin dostça ayrılık kararı aldığı öğrenildi. Çok iyi anlaştıkları konuşulan Çağla Şıkel ile Nail Gönenli'nin ayrılık nedeni ise bilinmiyor.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...