Tgrt Haber

Serdar Ortaç’ın acı günü! Kardeşi Serkan Ortaç hayatını kaybetti!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
12 Mart 2023 10:49 - Güncelleme : 12 Mart 2023 11:10
Serdar Ortaç’ın acı günü! Kardeşi Serkan Ortaç hayatını kaybetti!

Bir süredir enfeksiyon tedavisi gören Serdar Ortaç'ın kardeşi Serkan Ortaç, hayatını kaybetti. Acı haberi Ortaçların küçük kardeşi Sertaç Ortaç duyurdu.

4 yıldır enfeksiyon​ tedavisi gören Serdar Ortaç​'ın kardeşi Serkan Ortaç hastalığına yenik düştü. İki çocuk babası Serkan Ortaç hayatını kaybetti.

KÜÇÜK KARDEŞİ ACI HABERİ DUYURDU

Acı haberi küçük kardeş Sertaç Ortaç sosyal medya hesabından "Kardeşim Serkan Ortaç vefat​ etmiştir. Cenazesi yarın 12 Mart pazar günü öğle namazına takiben Suadiye Camisi'nde kılınıp Zincirlikuyu Mezarlığı​'na defnedilecektir" ifadeleriyle duyurdu.

Serdar Ortaç’ın acı günü! Kardeşi Serkan Ortaç hayatını kaybetti!

"LÜTFEN DUA EDİN"

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç 2019'da verdiği bir röportajda şunları söylemişti: "Kardeşim Serkan enfeksiyon nedeniyle 4 ay önce hastaneye kaldırıldı. Günlerce yoğun bakımdan çıkamadı. Az daha kaybediyorduk. Kimseye belli etmedim, ama hayatımda uzun zamandır hiç bu kadar ağlamadım. En son 1998'de hastalık nedeniyle sol gözüm kapandığında, 2012'de ise babam Mehmet Ortaç'ı kaybettiğimizde bu kadar çok ağladım."

Serdar Ortaç daha önce de kardeşi Serkan Ortaç'ın hastalığı ile ilgili açıklama yapmış ve dua istemişti. Ortaç, 2019 yılında yaptığı açıklamada "Kardeşim Serkan ,yoğun bakımda 10. günü ,Allah onu çocuklarına bağışlasın..lütfen dua edin, herkes şifa duası ederse yararlı olur. “Ezhibil-be’se rabben’nasi eşfi ve enteş’şafi la şifae illa şifauke şifaen la yugadiru sekame” ifadelerini kullanmıştı.

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...