Tgrt Haber

Haluk Levent kendisine yönelik eleştirilere cevap verdi: Nasıl saklarım?

27 Şubat 2023 09:57 - Güncelleme : 27 Şubat 2023 10:17
Haluk Levent kendisine yönelik eleştirilere cevap verdi: Nasıl saklarım?

Son dakika haberi: Ahbap Derneği Başkanı ünlü sanatçı Haluk Levent, Kızılay’dan çadır aldıklarını açıklamasının ardından kendisine yöneltilen eleştirilere cevap verdi. Sosyal medyadan ‘Kızılay’dan çadır aldığını neden gizledin’ şeklindeki soruya cevap veren Levent eleştirilere attığı tweetleri hatırlattı.

6 Şubat’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Ahbap Derneği yardımlaşma çağrısında bulundu. Birçok ünlü isim ve vatandaş Ahbap Derneği’ne bağışta bulunarak depremzede vatandaşların yaralarını sarmak için tek yürek oldu. Ahbap Derneği başkanı Haluk Leventsosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile “AFAD da bizim AHBAP da” derken yapılan yardımların nerelere harcandığını şeffaf şekilde kamuoyu ile paylaşacağını duyurdu.

AHBAP DERNEĞİ’NİN AÇIKLAMALARINI KIZILAY​ DOĞRULADI

Bu açıklamalardan günler sonra Ahbap Derneği, Kızılay’dan çadır​ aldıkları yönündeki iddiaların ardından paylaşımda bulundu. Kızılay derneğinden 2 bin 50 adet çadır için anlaşma yaptıklarını söyleyen Ahbap Derneği’nin sözlerini Kızılay da doğruladı.

Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent açıklamaların ardından kendisine yöneltilen soruya cevap verdi. “Kızılay’dan çadır aldığını neden gizledin?” şeklinde kendisine soru geldiğini belirten Levent daha önce atmış olduğu tweetleri hatırlatarak “Nasıl saklarım?” dedi.

https://twitter.com/haluklevent/status/1630086357883265024

İşte Haluk Levent’in o açıklaması;

Bana gelen sorulara baktım. Herkesin tek sorusu var. “Kızılay’dan çadır aldığını neden gizledin?”  7 gün önce bu twitleri attım. Tüm işlemler faturalar yayınlanacak demişim. 28 şubatta yani yarın sitede yer alacaktı. Twitler yerinde duruyor. Nasıl saklarım?

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...