Tgrt Haber

Mert Ramazan Demir'in çocukluk anısı! Meğer ne acılar çekmiş!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
27 Nisan 2023 16:36 - Güncelleme : 27 Nisan 2023 17:01
Mert Ramazan Demir'in çocukluk anısı! Meğer ne acılar çekmiş!

Star TV’de yayınlanan, ekranların fenomen dizisi Yalı Çapkını’nın başrolü Mert Ramazan Demir, oynadığı Ferit Korhan karakteriyle kısa sürede gönüllere taht kurmayı başardı. Özel hayatıyla da merak konusu olan başarılı oyuncu, okul yıllarına dair bir travmasından söz etti.

Cuma akşamlarına damga vuran Yalı Çapkını’nda Ferit karakterini oynayan Mert Ramazan Demir, katıldığı programda dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Afra Saraçoğlu ile başrolü paylaşan Demir, "İbrahim Selim ile Bu Gece" adlı programa katıldı. Programda lise yıllarına dair bir anısını anlatan oyuncu, “En büyük travmalarımda biriydi” dedi.

Mert Ramazan Demir'in çocukluk anısı! Meğer ne acılar çekmiş!

"BENİM EN BÜYÜK TRAVMALARIMDAN BİRİYDİ"

NTV Nlife’den aktarılanlara göre; Ünlü oyuncu, "Kaşlarımdan dolayı benimle çok dalga geçiyorlardı. Benim en büyük travmalarımdan biriydi. Şu anda da sevdiğim şeylerden biri. Liseye giderken bir gün çok fena tutuldum ve makinayla kaşlarımı aldım. Sadece kaşımın kenarları kalmıştı. Yazın fırında çalışırken bir kaşçı abla geldi ve 'Sen bu kaşına ne yaptın?’ diye sordu. Bana ‘Kaş küser’ dedi. Kaş çıkmıyormuş yani ve benim kaşlarım uzun zaman çıkmadı. O kaşlarımın şekli benim bütün özgüvenimi aldı. Kaşlarımın çıkması için çok dua ettim. Gülerek anlatıyorum ama çok zordu” diyen oyuncu kaşları yüzünden zor zamanlar geçirdiğinin de altını çizdi.

Mert Ramazan Demir'in çocukluk anısı! Meğer ne acılar çekmiş!

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...