Tgrt Haber

Arda Turan milyon dolarlık ‘Kraliyet Arabası’na bir kez bile binemedi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
26 Şubat 2023 11:30 - Güncelleme : 26 Şubat 2023 12:23
Arda Turan milyon dolarlık ‘Kraliyet Arabası’na bir kez bile binemedi!

Lüks araçlara olan tutkusuyla bilinen eski milli futbolcu Arda Turan koleksiyonuna özel bir parça daha ekledi. ‘Kraliyet Arabası’ olarak bilinen Cullinan marka özel otomobili satın alarak Türkiye’ye getirten Arda Turan, bu hassas günlerde lüks araçla görünmek istemediğinden aracına henüz binemedi.

2018 yılında sosyetenin ünlü simalarından Aslıhan Turan ile evlenen eski milli takım futbolcusu Arda Tura, özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Lüks otomobil​ tutkusuyla bilinen Turan 1.3 milyon dolar yani 26 milyon ödediği özel ‘Kraliyet Arabası’nı evini çekiciyle getirtti. Turan, yeni aracını ise henüz kullanamadı.

26 MİLYON TL’YE KRALİYET ARABASI SATIN ALDI

Sabah’tan Bülent Cankurt'un haberine göre; “Eski futbolcu Arda Turan​, 'Kraliyet arabası' olarak bilinen son model bir otomobil satın aldı. Lüks otomobillere tutkusuyla tanınan Arda'nın, garajını 'kraliyet arabası' olarak tanınan bir otomobille taçlandırdığını öğrendim. Arda, son model süper lüks bir araç satın almış. Adını, İngiliz Kraliyet Tacı'nın üzerinde bulunan dünyanın en büyük elması olan Cullinan'dan alan ve markanın ilk SUV​ modeli olan araç için kaç para ödemiş biliyor musunuz?”

 “Bugünkü kurla yaklaşık 26 milyon lira. Bu arada Arda'nın, geçen hafta aldığı aracını hiç kullanmadığını da öğrendim. Hatta, araba evine getirirken bile kullanmamış, çekiciyle getirtmiş. Depremzedelere ayni ve nakdi birçok destekte bulunan Arda, sanırım bu hassas günlerde 26 milyon liralık aracıyla görünmek istemiyor."

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...