Tgrt Haber

Oyuncu Deniz Çakır bilişim sektörünün önemli isimlerinden biriyle dünya evine giriyor!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
07 Mart 2023 11:27 - Güncelleme : 07 Mart 2023 13:11
Oyuncu Deniz Çakır bilişim sektörünün önemli isimlerinden biriyle dünya evine giriyor!

Ünlü oyuncu Deniz Çakır, yaklaşık 3 yıldır birlikte olduğu bilişim sektörünün önemli isimlerinden Bilgehan Baykal ile evlilik kararı aldı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan çiftin bu yaz nikah masasına oturacakları öğrenildi.

Son olarak ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ adlı dizide rol aldığı Meryem Çakırbeyli karakteriyle ve başarılı oyunculuk​ performansıyla göz dolduran Deniz Çakır​, bir süredir Bilgehan Baykal ile evlenmeye karar verdi.

BU YAZ DÜNYA EVİNE GİRECEKLER

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Deniz Çakır'ın geçen yıldan beri beraberlik yaşadığı bilişim sektöründe faaliyet gösteren Bilgehan Baykal'la evlilik​ planı yaptığı ortaya çıktı. Baykal'la çok mutlu bir ilişkisi olan Deniz Çakır'ın bu yaz nikah masasına oturacağı konuşuluyor.

OYUNCULUĞUN YANI SIRA ŞARKI​ SÖYLÜYOR

Bir süredir ekranlarda olmayan Deniz Çakır, Sumru Yavrucuk ile "Tatavlada Son Dans" isimli oyunda rol alıyor. İki başarılı oyuncunun yer aldığı oyun, kapalı gişe oynanıyor. Oyunculuğunun yanı sıra sesiyle de adından söz ettiren Deniz Çakır, Sertab Erener ve Kalben gibi ünlü isimlerle beraber Fecri Ebcioğlu'nun saygı albümünde "Boşvermişim" adlı şarkıyı seslendirdi.

Oyuncu Deniz Çakır bilişim sektörünün önemli isimlerinden biriyle dünya evine giriyor!

BİLGEHAN BAYKAL KİMDİR?

Bilgehan Baykal 10 yılı aşkın süredir yazılı ve dijital mecralarda ekonomi, küreselleşme ve dijitalleşme konularında köşe yazıları yazmanın yanı sıra “Teknik Değişimin Ekonomisi” kitabının yazarlarından biridir.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...