Tgrt Haber

Polat Alemdar Necati Şaşmaz’ın son hali şoke etti! Her gören aynı yorumu yaptı

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
10 Mart 2023 12:09 - Güncelleme : 10 Mart 2023 12:39
Polat Alemdar Necati Şaşmaz’ın son hali şoke etti! Her gören aynı yorumu yaptı

Bir dönem ekranlarda fırtına gibi esen Kurtlar Vadisi dizisinin başrolü Necati Şaşmaz, sosyal medya hesabından son halini paylaştı. Polat Alemdar karakteriyle gönüllere taht kuran Necati Şaşmaz’ın son hali gündeme adeta bomba gibi düştü. Şaşmaz’ın sevenleri “Yıllar sana da acımamış” yorumlarında bulundu.

Yayınlandığı dönemde büyük ses getiren ekranların unutulmaz dizisi Kurtlar Vadisi​, YouTube’daki kendi kanalında HD olarak yeniden yayınlanma kararı aldı. 19 yıl sonra yeniden ekranlara gelecek Kurtlar Vadisi’nin sevenleri, ilk bölümü iple çekiyor. Dizinin başrolünde yer alan ve Polat Alemdar​ karakterine hayat veren Necati Şaşmaz​ ise sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafla gündeme geldi. 

“SENDE YAŞLANDIN” YORUMLARI

Efsane dizi​ Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz, yıllar içindeki değişimiyle sevenlerini şaşırttı. Gözlerden uzak bir hayat süren ünlü isim için kullanıcılar “Zamanın seni böyle yaşlandırmasını görmek çok üzüyor beni”, “Yaşlandın be usta”, “Ah be Polat Alemdar sen de yaşlandın” tarzında yorumlar yaptı. Yayınlandığı dönemde yoğun ilgi gören Kurtlar Vadisi, YouTube’daki kendi kanalında HD olarak yeniden yayınlanmaya başladı.  Dizi, 19 yıl sonra yeniden yayınlanmasına rağmen sosyal medyayı salladı. Dizinin eski bölümleri dijital platformlarda yayınlanmaya devam ederken yeni bölümler için start verildi.

Polat Alemdar Necati Şaşmaz’ın son hali şoke etti! Her gören aynı yorumu yaptı

NECATİ ŞAŞMAZ KİMDİR?

1971 Elazığ doğumlu olan Necati Şaşmaz, Abdulkadir Şaşmaz'ın oğludur. Mesleği turizmcilik olan Şaşmaz, eğitimini tamamladı. 6 yıl ABD'de kalan Şaşmaz, 2001 yılında ailesini ziyarete geldiği sırada geri dönüş uçak biletini 11 Eylül 2001 tarihine aldı. Amerika'da yaşanan saldırılar sebebiyle uçağı Amerika'ya varmadan geri dönen Şaşmaz, sonradan ailesinin ısrarıyla Amerika'ya dönmekten vazgeçti ve hayatına Türkiye'de devam etme kararı aldı.

Necati Şaşmaz, Ankara'da sigorta acentesi açtı. Çok geçmeden sigorta acentesinde Osman Sınav'la bir iş görüşmesi yaptı. Kendisine bir yapımın senaryo ekibinde yer alması teklifi geleceğini beklentisi ile görüşmeye gitti. Osman Sınav'ın "Bir dizi düşünüyoruz, seni de başrolde düşünüyorum" sözlerine Şaşmaz’ın “kabul” cevabı adeta hayatını değiştirdi. Kurtlar Vadisi projesine böyle başlayan Necati Şaşmaz, özel hayatının kalmadığını, "Beni sadece Ankara’da ismimle çağırıyorlar, sigorta acentesinde de herkes "Polat" diyor." dedi.

Amerika'da kaldığı dönemde yeşil kart sahibi olan Şaşmaz, bedelli askerlikten yararlanarak askerliğini 28 gün yaptı. Raci Şaşmaz (Kurtlar Vadisi dizisinin senaristi) ve Zübeyr Şaşmaz adında iki kardeşi olan Necati Şaşamaz, Pana Film’in de sahibidir.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Gunnur güngör 17 Aralık 2023 22:27

Necati Şaşmaz çok seviyorum kendisini maalesef ki yıllar acımıyor yaşlanıyor gün gelip te insan polatim da yaşlandı

Sonraki Haber Yükleniyor...