Tgrt Haber

Servetine servet katan Serenay Sarıkaya’nın reklamdan alacağı ücret dudak uçuklattı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
27 Ağustos 2023 15:14 - Güncelleme : 27 Ağustos 2023 15:59
Servetine servet katan Serenay Sarıkaya’nın reklamdan alacağı ücret dudak uçuklattı!

Son olarak başrolünü Kıvanç Tatlıtuğ ile paylaştığı Aile dizisiyle ekrana gelen Serenay Sarıkaya, kazandığı ücretlerle gündem olmaya devam ediyor. Uzun süredir reklam yüzü olduğu bir jean markasıyla yeni anlaşma yapan ünlü oyuncunun 30 milyon liraya anlaştığı öğrenildi.

10 yıldır bir giyim markasının reklam yüzü olan Serenay Sarıkaya​, anlaşmasını uzattı. Yeni reklam kampanyası için 30 milyon lira alacağı öğrenilen ünlü oyuncu, Aile dizisinden de bölüm başına 1,3 milyon TL kazanıyor. 

Servetine servet katan Serenay Sarıkaya’nın reklamdan alacağı ücret dudak uçuklattı!

30 MİLYON LİRA ALACAK!

Ufuk Özcan'ın haberine göre; Uzun yıllardır reklam yüzü olduğu giyim markasının reklam kampanyası için yeniden kamera karşısına geçecek olan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın, yeni anlaşması için 30 milyon lira alacağı konuşuluyor.

Yeni reklam filmi için ise İtalya'dan Carlo Alberto isimli ünlü bir stilist ve moda danışmanı gelmiş. Reklam çekimi geçtiğimiz hafta İstanbul'da tamamlanırken önümüzdeki günlerde özel bir lansmanla reklam filminin tanıtımı yapılacakmış. Sarıkaya, iddiaya göre bir yıllık reklam anlaşmasıyla 30 milyon lirayı cebe indirecek. 32 yaşındaki oyuncu, reklam ücretiyle de gayrimenkule yatırım yapacak. 10 yıldır giyim markasının reklam yüzü olan Serenay Sarıkaya, her sene servetine servet katıyor.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...