Tgrt Haber

Sessizliğini bozan eski eş Tuğçe Tayfur’a verdi veriştirdi! Çocuğumu bozuyorlar...

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
27 Eylül 2023 14:57 - Güncelleme : 27 Eylül 2023 15:02
Sessizliğini bozan eski eş Tuğçe Tayfur’a verdi veriştirdi! Çocuğumu bozuyorlar...

Ani bir kararla geçtiğimiz ay Muhammed Aydın’la evlenen Tuğçe Tayfur, katıldığı programda eski eşi Taner Şafak’la ilgili iddialarda bulunmuş, oğlunun yeni eşine ‘baba’ dediğini söylemişti. Bunun üzerine eski eş Taner Şafak sessizliğini bozdu.

Usta sanatçı Ferdi Tayfur​ ile Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncusu Necla Nazır’ın kızı Tuğçe Tayfur​, 2. Sayfa programında oğlunun babasıyla görüşmek istemediğini ve yeni eşi Muhammet Aydın’a baba dediğini dile getirmişti. Eski eş Taner Şafak hakkındaki iddialara yine aynı programa bağlanarak cevap verdi. 

“TRAVMATİK HAYATI BEN DEĞİL ÇOCUĞUMUN ANNESİ YAŞIYOR”

Tuğçe Tayfur’un eski eşi Taner Şafak, kayınvalidesi Necla Nazır’la ilgili olarak da şoke eden ithamlarda bulundu. Şafak; "Bu hafta sonu Necla Hanım'a Whatsapp'tan yazdım oğlumu almak için. Necla Hanım'ın cevabı; bir hafta sonu, Tuğçe'ye bir sorayım oldu. Oğlum benim yanıma gelince mutsuz oluyormuş, travmatik bir hayat yaşayan ben değilim, oğlumun annesidir." ifadelerini kullandı. 

Sessizliğini bozan eski eş Tuğçe Tayfur’a verdi veriştirdi! Çocuğumu bozuyorlar...

BENİM ÇOCUĞUMA BAKACAK NAMZET BU İNSANLAR DEĞİL

Tayfur’un eski eşi sözlerine şöyle devam etti: "Bu çocuğun yanında veli olarak kim var, annesi. Onun da üst aklı kim, annesi. Bu insanlar benim çocuğumu her türlü manipülasyona getirebilir, bu konularda çok yeteneklidir. Bu arkadaş da çok zenginmiş, trilyonermiş falan ya... Bu insanlar beni içten içe sevmezler. Ben kötü bir baba olduğum için değil, ha keza bunların yaşayış tarzlarıyla hayatları ve hayata bakış açılarıyla benim derdim, sıkıntım var. Benim çocuğuma bakacak namzet bu insanlar değil."

Çocuğunun babasından yana değil, annesinden yana sıkıntısı olduğunu ifade eden Şafak, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu çocuğun açlığı baba değil anne. Annesi mutlu olsun istiyor. Çünkü annesi dengesiz, o da bunun farkında. Bunlar çocuğu bozuyor, ben, eşim ve ailem düzeltiyoruz. Çocuğum bana karşı düşman ediliyor.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...