Tgrt Haber

Sevda Türküsev'den Hadise'nin sahne kıyafetine sert tepki! "10.yıl marşını söylerken bari yapmayın!"

Editör: Fatimatüzzehra Maslak / Kaynak: tgrthaber.com.tr
29 May 2024 11:51 - Güncelleme : 29 May 2024 11:55

Sosyal medyada da yer alan Hadise'nin sahnesinde tercih ettiği kıyafetle 10. yıl marşını okumasına gazeteci Sevda Türküsev'den de tepki geldi.

Sahne kıyafetleriyle sürekli gündem olan Hadise​, önceki günkü konseriyle sosyal medyayı salladı. Mayo benzeri bir kıyafetle sahne alan Hadise​, elinde Türk bayrağını alıp 10.yıl marşını söylemesi tepkilere neden oldu. 

SEVDA TÜRKÜSEV'DEN HADİSE​'NİN SAHNE KIYAFETİNE SERT TEPKİ!

Tepkilerden biri de gazeteci Sevda Türküsev'den geldi. Türküsev, "Atatürk'ün getirdiği özgürlük bu değil" ifadelerinin yer aldığı bir video yayınladı. Türküsev, sosyal medyada paylaştığı videoda Hadise​'nin kıyafetinin şu sözlerle tepki gösterdi:

"Keşke HADİSE​  o konserde 10.  yıl marşını söylemez olaydı. Kendilerinin kostüm diye nitelendirdileri fakat çoğunluğun bikini altı ya da iç çamaşırı diye nitelendirdiği o kıyafetle olmadı ! “Çıktık açık alınla” diye başlıyor marş, o açıklığı bunlar yanlış anlamışlar!"

Sevda Türküsev'den Hadise'nin sahne kıyafetine sert tepki!

Öte yandan Hadise​'ye Sinan Akçıl gibi şarkıcılarda tepki gösterdi. Ancak tepkiler aslında Hadise​'nin tercih ettiği kıyafete değil, kıyafetle Türk Bayrağını taşıması ve 10.yıl marşına geldi. 38 yaşındaki Hadise​, sosyal medyada yer alan bu tepkilere henüz bir açıklama yapmaması da dikkat çekti.

Kaynak: tgrthaber.com.tr
Sonraki Haber Yükleniyor...