Tgrt Haber

Günlerdir haber bekleyen Survivor yarışmacısının erkek arkadaşı depremde hayatını kaybetti!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
14 Şubat 2023 10:32 - Güncelleme : 14 Şubat 2023 11:05
Günlerdir haber bekleyen Survivor yarışmacısının erkek arkadaşı depremde hayatını kaybetti!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilimizi yerle bir eden depremlerde birçok ünlü de yakınlarını kaybetti. Geçtiğimiz sezon Survivor’da yarışan Aşkım Burçe Tunay'ın erkek arkadaşı da enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Sevdiği adamın acısıyla yıkılan genç kadın, "Yarım kalmadık biz söz veriyorum, mahşere kaldık" paylaşımında bulundu.

6 Şubat günü Kahramanmaraş​'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler çevresindeki 10 şehrimizi yıktı geçirdi. On binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği ve evsiz kaldığı deprem​ sonrası 3 ay süreli OHAL ilan edildi. Ekranlarının fenomen yarışması Survivor​'daki eğlenceli kişiliğiyle tanınan Aşkım Burçe Tunay'ın ise erkek arkadaşı Yiğitcan Datlı da enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.

Günlerdir haber bekleyen Survivor yarışmacısının erkek arkadaşı depremde hayatını kaybetti!

"YARIM KALMADIK BİZ SÖZ VERİYORUM, MAHŞERE KALDIK "

Günlerdir erkek arkadaşından gelecek iyi haberi bekleyen Aşkım Burçe Tunay, aldığı ölüm haberiyle yıkıldı. 23 yaşındaki Aşkım Burçe Tunay, "Sen sevmezdin benim ağlamamı, affet. Çok ağlıyorum" notunu yazdı. Yaşadığı büyük acıyı sosyal medya hesabından paylaşan Aşkım Burçe Tunay, şu ifadeleri kullandı: "Allah der ki kimi benden çok seversen onu senden alırım. Ve ekler; 'Onsuz yaşayamam' deme, seni onsuz da yaşatırım. Yarım kalmadık biz söz veriyorum, mahşere kaldık. Yüzünü görmeye cesaret edemedim önce. Aslında kendimi kandırma şeklimdi bu, 'yüzünü görürsem yaşamadığına inanmak' zorunda kalacaktım artık... Ama son kez bakmalıydım sana, son kez seni çok sevdiğimi söylemeliydim. Bir yerlerden beni izlediğini biliyorum. Kalbim senin evin söz veriyorum, o eve çok iyi bakmaya çalışacağım."

Kaynak: TGRT Haber
Sonraki Haber Yükleniyor...