Tgrt Haber

‘Taha Duymaz öldü ama saklıyorlar’ iddialarına aile ateş püskürdü: Acımızı yaşayalım!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
14 Şubat 2023 09:42 - Güncelleme : 14 Şubat 2023 10:36
‘Taha Duymaz öldü ama saklıyorlar’ iddialarına aile ateş püskürdü: Acımızı yaşayalım!

Depremin yerle bir ettiği illerimizden Hatay’da enkaz altında kalan vatandaşlardan biri de sosyal medya fenomeni Taha Duymaz oldu. Büyük depremin meydana geldiği 6 Şubat’tan beri enkazdan çıkarılamayan Taha Duymaz’a yönelik birçok iddianın ortaya atılması aileyi çileden çıkardı. Fenomenin hayatta olduğu ancak saklandığı söylentilerinin yayılması üzerine aile üyeleri “Bırakın da acımızı yaşayalım” diye sitem etti.

Hatay’da yaşayan ve mutfağında yemek yaparken çektiği videolarla bir fenomen haline dönüşen Taha Duymaz​, bulunduğu binanın enkazından halen çıkarılamadı. Kız kardeşi Melek Duymaz ile deprem​ gecesi halasında kalan ve 8 katlı binanın zemin katında olan Taha’ya ulaşılamazken sosyal medyada çok sayıda iddia ortaya atıldı. Taha Duymaz'ın hayatta olduğu ancak saklandığı söylentilerini aile kesin dille yalanlarken "Bırakın da acımızı yaşayalım." diyerek sitemde bulundu.

SOSYAL MEDYADAKİ İDDİALAR

Ailenin, Taha Duymaz’ın ölümünü saklayarak ilgiyi devam ettirmek istediğini öne sürenler oldu. Aralarında Dilan Polat’ın da olduğu çok sayıda kişi ‘şüpheye düştüklerini’, Polat, takipçilerinin ısrarına rağmen kesin bir bilgi almadan Taha Duymaz'ın durumuyla ilgili açıklama yapmayacağını söyledi. 

AİLEDEN AÇIKLAMA GELDİ

Söz konusu iddialar ardından bir video çeken aile üyeleri haberler hakkında açıklama yaptı. Enkaz​ çalışmalarının olduğu bölgede konuşan Taha Duymaz'ın abisi ve ablası; "Saçma sapan haberler yapmayın artık. Burada acımızı yaşayamıyoruz. Perişan durumdayız. Belki de duanıza ihtiyacımız var ama siz burada saçma sapan haberlerle bizi daha zor duruma bırakıyorsunuz." sözleriyle haklarındaki çıkan iddiaları yalanladı.

TAHA DUYMAZ KİMDİR?

Taha Duymaz, 1 Eylül 2003'te, Hatay​'ın Yayladağı ilçesinde doğdu. 4. sınıfta eğitimine ara vermek zorunda kalan Duymaz, ailesinin geçimine katkı sağlamak için bu kararı aldığını açıklamıştı. Her fırsatta yemek yapmanın en büyük tutkusu olduğunu belirten Taha Duymaz, Youtube'da yayımladığı evinin mutfağında çektiği yemek videolarıyla binlerce insan tarafından tanındı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...