Tgrt Haber

CHP ilçe başkanlığı seçiminde olay! Başkan Vekili baygınlık geçirdi...

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Afyon Türkeli gazetesi
13 Eylül 2023 12:38 - Güncelleme : 13 Eylül 2023 12:52

CHP Afyon Merkez İlçe Başkanlığı seçiminde sinirler gerildi. 'Köksal dışarı' sloganları ile tepkilerin odağı olan partinin Grup Başkanvekili Burcu Köksal, baygınlık geçirdi.

Cumhuriyet Hak Partisi'nde (CHP) geçtiğimiz mayıs ayında yapılan seçimlerin ardından başlayan kaos ilçe teşkilatlarında da kendisini gösteriyor. Partinin Afyonkarahisar​ Merkez İlçe Başkanlığı seçiminde büyük gerginlik yaşanırken, protestolara maruz kalan CHP​ Grup Başkan Vekili öi MBurcu Köksal yaşadığı stresin ardından baygınlık geçirdi.

SALONA GİRMESİYLE ORTALIK KARIŞTI

İhlas Haber Ajansı ve  Afyon Türkeli Gazetesi'nde yer alan bilgilere göre CHP Afyon eski İl Başkanı Yalçın Görgöz ve ekibi, aynı zamanda Afyon Milletvekili olan Burcu Köksal ile tartışma yaşadı. Ortalık bir anda karışırken, yaşanan tartışma sırasında birçok partilinin "Köksal dışarı" sloganı attığı duyuldu.

İlk önce sloganlara tepkiyle karşılık veren Köksa, "Beni partiden kazıyacakmışsınız işte buradayım kazıyın da göreyim" diyerek meydana okudu. Ancak Köksal, kısa süre sonra baskıya dayanamayarak bayıldı ve bir anda yere yığıldı. Sağlık görevlileri Köksal'a müdahale ederken, çıkan gerginliğin kavgaya dönüşmesini ise araya giren partililer önledi.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Afyon Türkeli gazetesi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...