Tgrt Haber

İYİ Parti Sözcüsü Zorlu'dan istifa edenlere yanıt: Değerlendirmelerinize dikkat edin

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Kasım 2023 17:22 - Güncelleme : 13 Kasım 2023 17:36
İYİ Parti Sözcüsü Zorlu'dan istifa edenlere yanıt: Değerlendirmelerinize dikkat edin

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu partiden istifa edenlere yanıt verdi. Zorlu, "Partimizle ilgili değerlendirmelerine dikkat etmelerini tavsiye ediyorum" dedi.

İYİ PartiSözcüsü ve Medya İlişkileri Başkanı Prof. Dr. Kürşad Zorlu​, partiden istifa​ eden üyelere ilişkin konuştu. Başkanlık Divanı toplantısı ardından genel merkez binasında basın açıklamalarında bulunan Zorlu, belediye başkanları ve belediye meclis üyeleri için aday adaylığı başvurularının 20 Kasım-22 Aralık tarihleri arasında başlayacağını aktardı.

İYİ Partili Zorlu, partiden istifa eden üyeleri hedef aldı.

“DEĞERLENDİRMELERİNE DİKKAT ETMELERİNİ TAVSİYE EDİYORUM”

Zorlu, teşkilatlarda yönetici pozisyonundaki parti mensuplarının 1 Aralık tarihine kadar istifalarını vermesi gerektiğini söyledi. Kürşad Zorlu​, açıklamalarının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ittifak açıklaması ile Bahadır Erdem’in istifası üzere sorulan soruya yanıt veren Sözcü Zorlu, şunları söyledi: “Yaşananlar itibariyle bu sorunun ilişkili olduğunu düşünüyorum. Bir başka partinin kongresini aldığımız karar açısından sebep sonuç ilişkisinde değerlendirmiyoruz. Genel İdare Kurulu’nun aldığı karar nettir. İYİ Parti​ 81 ilde aday çıkarma çalışmalarına hızlı bir biçimde devam etmektedir. Şunun özellikle bilinmesini istiyorum, bizim aramızdan ayrıldıktan sonra partimizi zedeleyici, gerçek dışı ifadelerde bulunan arkadaşların bu değerlendirmelerine dikkat etmelerini tavsiye ediyorum.”

Genel seçimlerin kaybedilmesinin ardından İYİ Parti​'den çok sayıda üye ve partili yönetici istifa​ etmeye başlamıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Sonraki Haber Yükleniyor...