Tgrt Haber

İYİ Partili vekilin sözleri Özgür Özel'i sinirlendirdi: Sanki kahve köşesinde...

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
05 Eylül 2023 12:42 - Güncelleme : 05 Eylül 2023 12:48
İYİ Partili vekilin sözleri Özgür Özel'i sinirlendirdi: Sanki kahve köşesinde...

İYİ Parti Milletvekili Adnan Beker'in, Kılıçdaroğlu'nu işaret ederek, "Allah memleketi korumuş" yorumunda bulunmasına CHP'li Özgür özel'den sert eleştiri geldi. Kalp kırmamak için konuşmayacağını söyleyen Özel, Beker'in yorumunu kahvehane köşesinde yapılmış sohbetlere benzetti.

CHP​ ile İYİ Parti​ arasında devam eden restleşme yeni bir ivme kazandı. İYİ Parti Milletvekili Adnan Beker​, katıldığı bir televizyon programında Cumhurbaşkanlığı seçimi, Kılıçdaroğlu​'nun adaylığı, Akşener​'in masadan kalkması ve Ümit Özdağ ile yapıldığı ortaya çıkan gizli protokolü değerlendirdi. Beker, "Diyelim ki 6'lı masa seçimi kazandı. Ya biz daha bakanları oluşturamazmışız. Biz daha atamalar yapamazmışız, Allah memleketi korumuş." dedi. Beker'in bu sözlerine CHP kanadından cevap gecikmedi.

"KONUŞURSAM KALBİNİ KIRARIM"

Bu sabah bir canlı yayına katılan CHP Grup Başkanı Özgür Özel'e, Beker'in açıklamaları soruldu. Özel ise şu ifadeleri kullandı:

İYİ Partili vekilin sözleri Özgür Özel'i sinirlendirdi: Sanki kahve köşesinde...

"Adnan Bey'in ifadelerini vatandaşlarımız değerlendirir. Bir şey söylersem kalbini kırarım. Benim anlayışımda muhalefete muhalefet yapmak yok. İşimiz iktidara muhalefet etmek."

"SANKİ KAHVEDE ASKER ARKADAŞIYLA KONUŞUYOR"

"CHP de İYİ Parti de kendi özeleştirisini yapmalı. Sağlıklı özeleştiri yapılmazsa, Adnan Beker'in sanki bir kahvenin köşesinde askerlik arkadaşlarıyla kayda alınmayan bir değerlendirme yapıyormuşcasına özensiz değerlendirmelerine kalırsınız. Ona öyle sözler söylenir, öyle ifadeler kullanılır ki, geçmişte birlikte oturup kalkmış, vatandaşın karşısında birlikte oy istemiş insanlara yakışmaz. Ben burada bırakırım."

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...