Tgrt Haber

Kılıçdaroğlu'nun çağrısına Bakan Nebati'den cevap: Onlarca adımı takip edememişsiniz

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
10 Mart 2023 21:05 - Güncelleme : 10 Mart 2023 21:29
Kılıçdaroğlu'nun çağrısına Bakan Nebati'den cevap: Onlarca adımı takip edememişsiniz

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun deprem bölgelerinde yaşayan işçiler için vergi avantajı sağlanmasına yönelik çağrısına Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den cevap geldi. Nebati, "Onlarca adımı takip edememişsiniz. Size yaptıklarımızı anlatması için iyi bir danışman bulmanızı tavsiye ederim" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu​,deprem​ bölgesinde işçiler için vergi avantajı sağlanmasına yönelik bir öneride bulunmuştu. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun bu çağrısına imalı bir cevap verdi.

"DAHA İYİ BİR DANIŞMA BULMANIZI TAVSİYE EDERİM"

Kılıçdaroğlu'nun Hazine ve Maliye Bakanlığı​'nın depremden sonraki süreçte ardı ardına attığı onlarca adımı takip edemediğini söyleyen Nebati, "Bilgi almakta zorlanıyorsanız, size yaptıklarımızı anlatması için iyi bir danışman bulmanızı tavsiye ederim" dedi. Depremin ilk anından bu yana deprem bölgesinde olduklarının altını çizen Nebati, tek odaklarının vatandaşlar ve tüm yaraların bir an evvel sarılması olduğunun altını çizdi.

"YENİ ADINLARI DA KARARLILIKLA ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Bakanlık olarak, sadece vergisel bakımdan değil, her alanda ivedilikle atılan kapsayıcı adımları Kılıdçaroğlu'nun paylaşılan bağlantılardan takip edebileceğini belirten Nebati, "İhtiyaçlar doğrultusunda yeni adımları da kararlılıkla atmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/NureddinNebati/status/1634175065502752768

Ayrıca Nebati, paylaşımının sonuna Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan "Deprem Sonrası Devreye Alınan Destekler ve Tedbirler" başlıklı dosyayı da ekledi.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...