Tgrt Haber

Son dakika | TUSAŞ saldırısı sonrası kritik hamle! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğindeki Güvenlik Toplantısı sona erdi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
24 Ekim 2024 17:02 - Güncelleme : 24 Ekim 2024 20:13
Son dakika | TUSAŞ saldırısı sonrası kritik hamle! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğindeki Güvenlik Toplantısı sona erdi

Son dakika haberi: TUSAŞ'a düzenlenen hain saldırı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik bir karar geldi. Erdoğan, bu akşam Atatürk Havalimanı'nın Şeref Salonundaki Güvenlik Toplantısı 1 saat 20 dakika sürdü.

TUSAŞ'a gerçekleştirilen hain saldırının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BRICS Zirvesi sonrası İstanbul'da güvenlik zirvesini topladı. Zirveye bazı bakanlar ve bürokratlar da katıldı.

Son dakika | TUSAŞ saldırısı sonrası kritik hamle! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğindeki Güvenlik Toplantısı sona erdi - 1. Resim

TUSAŞ saldırısı sonrası ani bir kararla alınan bu güvenlik toplantısının İstanbul Atatürk Havalimanı'nın Şeref Salonunda gerçekleşen toplantı 1 saat 20 dakika sürdü.

Toplantıya, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, MİT Başkanı İbrahim Kalın, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii (SSB) Başkanı Haluk Görgün, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik de katıldı.


ZİRVEDE HANGİ KONULAR ELE ALINDI!

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında düzenlenen güvenlik toplantısında, TUSAŞ’a yönelik terör saldırısı ile terörle mücadeleye ilişkin atılan ve atılacak adımlar ele alındı.

Toplantıda, terörle mücadelenin ve terörsüz bir Türkiye için cansiparane çalışmaların süreceği ve sınır ötesinde bir "teröristan" kurulmasına asla müsaade edilmeyeceği ifade edildi.


"KARARLILIĞIMIZI DAHA DA PERÇİNLEDİ"

Kazan'daki BRICS Zirvesi'nde yaptığı konuşmada TUSAŞ'a yapılan terör saldırısını lanetleyen Erdoğan, Bu alçakça saldırı Türkiye'nin terörü bertaraf etme azmini ve kararlılığını daha da perçinlemiştir" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kartal24 Ekim 2024 17:10

Mesele güvenlik olunca savunma sanayisi bu ülkenin namusudur.Acil güvenlik alanları ve kapsamı genişletilmelidir.Bu şirketlerimize sarbotlar temin edilmeli ve bor kaç kilometre öncesinden 24 saat canlı görüntü takibi başlatılmalı ve 24 saat devriye gezen dron koruması oluşturulmalıdır.

Sonraki Haber Yükleniyor...