Tgrt Haber

Kemal Kılıçdaroğlu çiftçiye bedava elektrik vaadini yineledi: Allah'ın güneşi var, o da bedava, güneşe dolar mı ödüyoruz?

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
21 Nisan 2023 20:01 - Güncelleme : 21 Nisan 2023 20:44

Son dakika haberi: Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Kemal Kılıçdaroğlu Adıyaman’da çiftçilere vaat ettiği ‘bedava elektrik’ sözünü yineledi. Kılıçdaroğlu burada vatandaşa hitap ederken “Elektrik elde etmek için petrole ihtiyaç yok, doğalgaza ihtiyaç yok, kömüre ihtiyaç yok. Allah'ın güneşi var, o da bedava. Niye, güneşe dolar mı ödüyoruz? Güneşten bize fatura mı kesiliyor? Hepsi bedava, yapacağım göreceksiniz” dedi.

14 Mayıs’taki seçimlere sadece 23 gün kaldı. Cumhurbaşkanı adayları ve partiler seçim​ çalışmalarını hızlandırdı. Ramazan Bayramı’nın birinci gününde deprem​ bölgesine giden isimlerden biri olan Kemal Kılıçdaroğlu​ Adıyaman’da vatandaşların bayramını kutladı. Deprem nedeniyle 50 bin vatandaşın toprak altında olduğunu, büyük acılar yaşandığını dile getiren Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin ve dünyanın yüreğinin bölgede olduğunu aktardı.

Yaraları birlikte saracaklarına işaret eden Kılıçdaroğlu, "Sakın, 'Sandığa gitmiyorum' demeyin. Sandığa gidin. İstediğim tek şey var, kul hakkı yiyenlere Allah aşkına oy vermeyin. Yetmiyor mu artık?" diye konuştu.

ÇİFTÇİYE BEDAVA ELEKTRİK VAADİNİ YİNELEDİ

Daha önce birçok kez söylediği ‘çiftçiye bedava elektrik’ sözünü yineleyen Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı;

"Onlara, 'Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığını bize verin, bütün çiftçilere elektriği bedava vereceğiz.' dedim. Aynı şeyi Besni için de söylüyorum. Besni'nin belediye başkanlığını bize vereceksiniz, bütün çiftçilere elektriği bedava vereceğiz. Bana dediler ki efendim, 'Çiftçiye elektriği nasıl bedava verirsin?' Elektrik elde etmek için petrole ihtiyaç yok, doğalgaza ihtiyaç yok, kömüre ihtiyaç yok. Allah'ın güneşi var, o da bedava. Niye, güneşe dolar mı ödüyoruz? Güneşten bize fatura mı kesiliyor? Hepsi bedava, yapacağım göreceksiniz.

SON ANKETLERDE HANGİ ADAY ÖNDE?

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...