Tgrt Haber

Meral Akşener’den CHP’lileri ters köşe yapacak destek! Muharrem İnce’nin adaylığı için ilk kez konuştu

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TV100
18 Nisan 2023 08:53 - Güncelleme : 18 Nisan 2023 09:21
Meral Akşener’den CHP’lileri ters köşe yapacak destek! Muharrem İnce’nin adaylığı için ilk kez konuştu

Son dakika haberi: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.  Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin adaylığına değinen Akşener CHP’lileri ters köşe yapan sözler kullandı.

14 Mayıs’ta Türkiye​ sandık başına gidecek. Milyonlarca seçmen 26 gün sonra Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekili tercihini yapacak. Kritik seçimler​ öncesinde partiler ve ittifaklar çalışmalarını hızlandırırken 6’lı Masa ortaklarından olan İYİ Parti​ Genel Başkanı Meral Akşener gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Katıldığı televizyon programında yaklaşan seçimlere de değinen Akşener CHP’lilerin adaylığına tepki gösterdiği Muharrem İnce’ye destek verdi.

AKŞENER’DEN İNCE’YE DESTEK

Muharrem İnce’nin her fırsatta dile getirdiği linç konusuna değinen ve bunu doğru bulmadığını söyleyen Akşener “Millet İttifakı’nın içinde yer almasını isterdim ama CHP’den kopmuş bir arkadaşımız olduğu için CHP’nin getirmesi gereken bir durumdu, memnuniyet duyardım” ifadelerini kullandı.

“SAYGI DUYULACAK İŞ…”

Akşener sözlerini şu ifadeleri kullanarak sürdürdü;

Sayın İnce’nin bir linçe tabi tutulmasını doğru bulmuyorum. Sayın İnce ve Oğan'ın aday olma hakları analarının ak sütü gibi helaldir. Kuralları yerine getirmiş Türkiye'de yaşayan her bir vatandaş cumhurbaşkanı adayı olma hakkında sahiptir. Yüzer bin imza ile aday oldular. Bu saygı duyulacak bir iştir. Sayın İnce'nin lince tabi tutulmasını doğru bulmuyorum. İnce'nin oyları hakkında bir bilgim yok

SON ANKETLERDE HANGİ ADAY ÖNDE?

Kaynak: TV100
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...