Tgrt Haber

Battlefield 6.2.1 yama notları sızdırıldı: Çok önemli sorunlar çözüme kavuşacak

15 Ocak 2024 15:21 - Güncelleme : 15 Ocak 2024 15:22
Battlefield 6.2.1 yama notları sızdırıldı: Çok önemli sorunlar çözüme kavuşacak

Aralık ayında yayınlanan Battlefield 6.2 güncellemesi pek çok yeniliği beraberinde getirmiş, ancak bazı sorunlara da neden olmuştu. Şimdi ise EA yeni bir düzeltme yamasını sunmaya hazırlanıyor. İşte Battlefield 6.2.1 yama notları.

Battlefield 6.2 güncellemesi ile yapay zeka, harita​ ve oyun modlarında çeşitli iyileştirmeler yapıldı. Yeni özellikler oyuncuların beğenisini kaznasa da, beraberinde can sıkan sorunları getirmesi de tepkilere neden oldu.

6.2 güncellemesinde tespit edilen ve can sıkan sorunlar için Battlefield 6.2.1 güncellemesi yolda. 16 Ocak'ta yayınlanacak güncellemenin yama notları önceden sızdırıldı. 

BATTLEFİELD 6.2.1 YAMA NOTLARI

Son güncellemenin kurbano olan oyuncular, 6.2.1 yaması ile çözüme kavuşacak. Yarın yayınlanacak bu güncelleme özellikle haritanın altında ortaya çıkan  YUV-2 Pondhawk sorununu ele alacak; tam değişiklik günlüğü ise şöyle:

  • YUV-2 Pondhawk artık Battlefield Portal'daki Conquest, Air Superior ve Ground Supiority özel deneyimleri için Hafif Yer Hizmetleri Araçları listesinde yer alıyor.
  • YUV-2 Pondhawk, Breakthrough > Flashpoint'in son sektöründe saldıran tarafta kullanıldığında artık haritanın altında ortaya çıkmayacak.
  • RM68 için eklentiler artık standart fabrika öğeleri olarak görünmek yerine Charon silah kaplaması renklerini doğru bir şekilde gösterilecek.
  • Askerler artık A4'ü ele geçirme noktasında, düşman ekibi tarafından kontrol > dönek olarak mücadele edilirken başarılı bir şekilde çıkabilecek.
  • F-35E Panther'in fare ve klavye çevre birimlerini kullanırken VTOL'u etkinleştirdikten sonra uçuş özelliklerini değiştirmesine neden olan bir sorun düzeltildi.
  • F-35E Panther ve SU-57 Felon artık fare ve klavye çevre birimlerini kullanırken benzer uçuş hassasiyetine sahip.
  • Fare ve klavye çevre birimleri kullanılırken yapışkan girişte çeşitli iyileştirmeler yapıldı.

Derleme: TGRT Haber- Okan Güleş

Kaynak: EA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...