Tgrt Haber

Elon Musk Twitter'ı satıyor mu? 'Göründüğünden daha yorucu' diyerek duyurdu

12 Nisan 2023 13:26 - Güncelleme : 12 Nisan 2023 13:32
Elon Musk Twitter'ı satıyor mu? 'Göründüğünden daha yorucu' diyerek duyurdu

Twitter’ın CEO’su Elon Musk, şirketin yönetilmesinin oldukça zor olduğunu söyleyerek, "Doğru kişi gelirse satmaya hazırım" dedi.

Ünlü milyarder Elon Musk​, 2022'nin son çeyreğinde sosyal medya​ devi Twitter​'ı 44 milyar dolara satın almış ve platformda köklü değişiklikler yapmıştı. Twitter ile ilgili her açıklamasında tartışmaların odak noktasında olan CEO​ Elon Musk, BBC'ye verdiği röportajda sosyal medya devinin satışı için ilk sinyali verdi.

Twitter'da işlerin dışarıdan gözüktüğünden daha yorucu olduğunu açıklayan Musk, ofiste kimsenin uğramadığı bir kanepesinin olduğunu ve bazı günler orada uyuduğunu söyledi.

"DOĞRU KİŞİYİ BEKLİYORUM"

Tesla ve SpaceX gibi alanında dünya devi olan firmaların kurucusu ve CEO'su görevinde olan multi milyarder Elon Musk, Twitter'ı yönetmenin beklediğinden zor olduğunu kabul etti. Twitter'ı 44 milyar dolara (35.4 milyar sterlin) karşılığında satın alan Elon Musk'ın o günden bu yana değer kaybetmeye devam eden sosyal medya uygulamasında yaptığı değişiklikler tartışma konusu olmaya devam ederken Musk verdiği röportajda "Doğru kişi gelirse Twitter'ı satmaya hazırım" açıklamasında bulundu.

 

 

Kaynak: BBC
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...