Tgrt Haber

Fortnite kullanıcıları müjde: V26.30 yaması çıktı, hatalar giderildi

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Epic Games
10 Ekim 2023 15:21 - Güncelleme : 10 Ekim 2023 15:23
Fortnite kullanıcıları müjde: V26.30 yaması çıktı, hatalar giderildi

Oyun devi Epic Games, Fortnite kullanıcıları için hata düzeltmelerini içeren V26.30 yamasını kullanıma sundu. İşte yama notları.

Fortine kullanıcıları son gelen güncelleme​ ile oyunda pek çok hatayla karşı karşıya kaldı. Bu, zaman zaman karakterler üzerinde gözlemlenirken, zaman zaman da oyun esnasında herhangi bir alanda ortaya çıkabiliyordu.

Neyse ki Epic Games​, söz verdiği gibi 10 Ekim tarihinde Fortnite​ için v26.30 yamasını kullanıma sundu. Bu yama, mevcut sorunları ele alırken geliştirici tarafından yapılan farklı düzenlemeleri de kapsıyor.

FORTNİTE V26.30 YAMASINDAKİ DEĞİŞİKLİKLER

Her zamanki gibi yeni yamaya ilişkin duyuru yine Epic Games’ten geldi. Oyun devi, "Biraz korkutucu ve çok eğlenceli..." ifadelerini içeren bir tweet paylaştı. Daha sonra oyunda sunucukar geçici süre kapatıldı ve yeni güncelleme de kullanıcılarla buluştu..

Öte yandan Epic, güncellemenin içerikten kaynaklı biraz daha büyük boyuta sahip olduğunu da önceden belirtti. Paylaşılan tweet’te, ‘’ Lütfen v26.30 güncellemesinin dosya boyutunun bazı platformlarda normalden daha büyük olacağını unutmayın." bilgisi verildi..

YAMA NOTLARI

Genel Düzeltmeler

- Görev sekmesinin üzerindeki ünlem işareti silinmiyordu.

- Tüm yeni Görevler temizlendikten sonra Görev sekmesinin üzerindeki ünlem işareti silinmiyordu.

-Bazı oyuncular ağaçların doğru şekilde oluşturulmadığını ve seyrek göründüğünü fark edebilir.

Dolap Düzeltmeleri

-Ön ayarlar silinemiyor

- Oyuncular şu anda dolaplarındaki ön ayarları silemiyor.

-Mainframe Throwback Görev Paketi'nin Kazma stilleri yanlış bir doku gösteriyor.

-Mainframe Throwback Görev Paketi'nin Kazma stillerinin yanlış bir doku göstermesine neden olan bir hatanın farkındayız.

Battle Royale Düzeltmeleri

-Oyuncular bazen Savaş Otobüsü'ne yüklenirken uzun bir yükleme ekranıyla karşılaşıyor ve yükleme ekranını zaten paraşütle atlarken tamamlayabiliyor.

Kaynak: Epic Games
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...