Tgrt Haber

Google Chrome kullanıyorsanız dikkat! Bu özellik çok konuşulacak! Chrome yepyeni özelliğini duyurdu!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Google Blog
26 Mart 2023 17:09 - Güncelleme : 26 Mart 2023 17:12
Google Chrome kullanıyorsanız dikkat! Bu özellik çok konuşulacak! Chrome yepyeni özelliğini duyurdu!

En sık kullanılan internet tarayıcısı olan Google Chrome, yepyeni özelliklerini duyurmaya devam ediyor. Duyurulan yeni özelliği sayesinde artık kullanıcılar çok daha hızlı işlem yapabilecek. İşte Chrome’un o özelliği…

Dünyanın en popüler internet tarayıcılarından biri olan Google​ Chrome​ son dönemde birçok yeniliğini uygulamaya kazandırdı. Günümüzde birçok internet ve bilgisayar kullanıcısı tarafından tercih edilen Google Chrome, mobil uygulamasıyla da geniş bir alanda tercih ediliyor. 

Chorme uygulamasına eklenen yeni özellik sayesinde artık kullanıcıların tek hamlede tüm uzantıları kapatmanın mümkün olmayacağını duyurdu. Özelliğin nasıl çalıştığına dair ise detaylar ortaya çıktı. Chrome’a eklenen yeni özellikler birçokkullanıcı tarafından ilgiyle takip ediliyor. 

CHROME'A YENİ ÖZELLİK EKLENDİ

Dünyanın önde gelen teknoloji firmalarından Google, internet tarayıcısı Chrome uygulamasına yepyeni özellikler kazandırmaya devam ediyor. Kısa süre içinde kullanıma hazır hale gelecek özellik sayesinde çok uzantı kullanan kişiler için tüm uzantıları tek tıklama ile kapatma imkanı sağlanacak. 

Test kullanıcıları tarafından kullanılabilen Chrome Canary’de artık yeni özellik sayesinde tek tıklama ile tüm uzantıların aynı anda devre dışı bırakmanın mümkün olacağı ifade ediliyor. Uzun süredir beklenen bir özellik olması nedeniyle birçok çevre tarafından bu özellik olumlu karşılandı. 

TEK TIKLA TÜM UZANTILAR KAPATILABİLECEK!

Chrome kullanıcılarının daha verimli şekilde uygulamayı kullanmalarını sağlamayı hedefleyen Google, eklenen yeni özellikler sayesinde beklentileri büyük ölçüde karşılamayı başarıyor. 

Özellikle son dönemde birçok yeni özellik kullanıcılar tarafından memnuniyetle karşılandı. Şu anda belirli sitelerden uzantılara izin verilip verilmeyeceğini veya engellenip engellenmeyeceğini seçmek için bir düğme bulunuyor. Bu sayede tek tıkla tüm uzantılar kapatılabiliyor.  Uzantıları Uzantıları bu düğme yardımıyla engellemeyi seçtikten sonra web sitesini yeniden yüklemek gerekecek.

Bu sırada da Google tarafından onay bildirimi gösterilecek. Teknoloji dünyasında Chrome uygulamasını kullanan birçok kesim yeni özelliğin yapılmasını desteklediği ifade ediliyor. Chrome uygulamasını çok daha verimli hale getirecek özellik sayesinde kullanıcılar rahatlıkla sadece tek bir tıklama yaparak tüm uzantıları aynı anda kapatabilecekler. Kısa süre içinde özelliğin kullanıma sunulması bekleniyor. 

 

 

 

Kaynak: Google Blog

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...