Tgrt Haber

GTA 6 ve GTA 5 Netflix'e gelecek mi? Yetkili isimden heyecanlandıran açıklama

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Insider Gaming
12 Şubat 2024 17:57 - Güncelleme : 12 Şubat 2024 17:58
GTA 6 ve GTA 5 Netflix'e gelecek mi? Yetkili isimden heyecanlandıran açıklama

GTA 5 ve GTA 6 gibi oyunların geliştiricisi olan Rockstar Games'in sahibi Take-Two'nun CEO'su Strauss Zelnick, Netflix'te GTA: Trilogy'nin ücretsiz sunumunun ardından yayın deviyle iş birliğini genişletmeyi düşünüyor.

Netflix​ dizi, film ve belgesel içeriklerinin yanı sıra bir süredir oyun sektörüne de önem veriyor. Bu kapsamda da yüzlerce mobil oyunu bünyesinde barındıran şirket, geçen ay büyük bir hamle yaparak GTA: Trilogy serisini abonelerine ücretsiz sunmuştu.

2025 yılında 6'ncısı çıkacak Grand Theft Auto serisinin yapımcısı Rockstar Games​'in sahibi olan Take-Two Interactive​ firması, Netflix ile yaptıkları iş birliğinden memnun olduklarını dile getirdi.

Take-Two CEO'su Strauss Zelnick, Netflix ile kurulan ortaklığı daha da genişletmeye istekli olduklarını ifade ettiği açıklamasında "Netflix ile daha fazlasını yapmak isteriz. Kim istemez ki? Yeter ki tüketiciler bundan mutlu olsunlar ve bu düzenlemelerin ekonomisi mantıklı olsun." diye konuştu.

GTA 5 VE GTA 6 NETFLİX'E Mİ GELECEK?

Zelnick'in bu açıklamarı hem GTA serisine hayranlık duyanlar hem de Netflix kullanıcıları arasında büyük bir heyecan yaşattı. Bilindiği üzere Netflix, GTA: Trilogy paketindeki GTA: 3, GTA: San Andreas ve GTA: Vice City oyunlarını kendi üyelerine bedava vermişti.

GTA 4 ve GTA 5'in ise mobil versiyonları bulunmuyor. Take-Two CEO'su hem bu iki oyunu hem de önümüzdeki sene piyasaya sürecekleri GTA 6'yı Netflix'e getirip getirmeyecekleri konusunda henüz bir açıklamada bulunmadı.

Kaynak: Insider Gaming

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...