Tgrt Haber

Microsoft kullanıcıları iyice darlamaya başladı: Tam ekran Windows 11 reklamı gösterecek

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Windows Latest
09 Şubat 2024 15:51 - Güncelleme : 09 Şubat 2024 15:52
Microsoft kullanıcıları iyice darlamaya başladı: Tam ekran Windows 11 reklamı gösterecek

Microsoft, Windows 10 kullanıp da Windows 11'e geçmemekte ısrarcı olan kullanıcılarını darlamaya başladı. Artık kullanıcılara tam ekran Windows 11 tanıtımı gösterilecek ve bilgisayarı kullanmaya devam etmek için bu tanıtımın izlenmesi gerekecek.

Teknoloji devi Microsoft, Windows 11'i yüklemek istemeyenlere 'bıyık altından baskı' yapmaya başladı. WindowsLatest sitesinin haberine göre, Ocak 2024 tarihli Windows 10 güncellemesini yükleyen kullanıcılara Windows 11'in faydalarından bahseden ve dört sayfadan oluşan bir tanıtım gösterilecek.

MİCROSOFT, WİNDOWS 11'İ İYİCE GÖZE SOKUYOR

Dört ekranlı uzun açılır pencere, Microsoft'un bilgisayarınız için Windows 11'e ücretsiz yükseltme sunduğunu açıklıyor. Burada yeni sistem güncellemesi arka planda kurulurken bilgisayarınızı kullanmaya devam edebileceğiniz ve fazla yer kaplamayacağı belirtiliyor.

Microsoft kullanıcıları iyice darlamaya başladı: Tam ekran Windows 11 reklamı gösterecek - 1. Resim

Microsoft ayrıca sorunsuz bir geçiş vaat ettiği için Windows 11'e geçmenizi de öneriyor. Verilerinizin sorunsuz bir şekilde aktarılacağı ve kullanıcı arayüzünde gezinmenin kolay olduğuna da dikkat çekiliyor.

Üçüncü ekran, Windows 11'i güncellenmiş bir görünüme, gelişmiş güvenliğe ve daha hızlı performansa sahip heyecan verici bir yükseltme olarak tanıtıyor. Burada Windows 11'in kullanıcı dostu olacağı, üretkenliğinizi ve eğlence deneyiminizi geliştirecek şekilde tasarlandığına vurgu yapılmakta.

Microsoft kullanıcıları iyice darlamaya başladı: Tam ekran Windows 11 reklamı gösterecek - 2. Resim

Son olarak Microsoft, Windows 10'da kalma seçeneğiniz olduğunu da hatırlatıyor ancak Windows 11'e ücretsiz olarak yükseltebileceğinize bir kez daha dikkati çekiyor.

WİNDOWS 10'UN ÖMRÜ 2025'TE DOLACAK

Öte yandan Donanım Haber'e göre Windows 11 çıkalı iki yıldan fazla zaman oldu ancak çok sayıda kullanıcı hâlâ Windows 10 kullanıyor. Microsoft, Windows 10’a desteğin (EOS) 14 Ekim 2025’te kesileceğini duyurmuştu; kullanıcıları Windows 11’e geçirmek için teşvik etmeye başladı ancak baskıyı her geçen gün daha da artırıyor.

Kaynak: Windows Latest
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...