Tgrt Haber

NASA, kendi video akış hizmetini resmen başlattı: Hem de ücretsiz!

28 Temmuz 2023 12:52 - Güncelleme : 28 Temmuz 2023 12:54
NASA, kendi video akış hizmetini resmen başlattı: Hem de ücretsiz!

Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), uzay fırlatmaları ve diğer görevlerini yayınlayacağı yeni video akış platformu NASA+’ı duyurdu.

Uzay​ araştırmalarında ilginç keşiflere imza atan, her çalışmasında ayrı bir yankı uyandıran NASA​, kendi akış video hizmeti NASA+’ı duyurdu.

Söz konusu platformda, önemli uzay fırlatma ve görevlerinin yanı sıra, orijinal serilerden de bir seçki yayınlanacak. Ayrıca tüm içerikler ücretsiz​ ve reklamsız olarak sunulacak.

NASA+, YAYIN HAYATINA BAŞLIYOR

Amerikan uzay ajansı NASA’nın, yeni video akış hizmeti NASA+ şu anda internet sitesinde beta olarak kullanımda.

Ayrıca hizmet önümüzdeki günlerde iOS ve Android cihazların yanı sıra, Roku, Apple TV ve Fire TV set üstü kutuları için bir web sitesi ve uygulamalar olarak sunulacak.

NASA İletişim Başkan Yardımcısı NASA+ için şu ifadeleri kullandı:

‘’NASA'nın yeni akış platformu ile isteğiniz üzerine yer açıyoruz. Dijital varlığımızı dönüştürmek, NASA'nın havada ve uzayda bilinmeyeni nasıl keşfettiği ve keşif ve inovasyon yoluyla nasıl ilham verdiğiyle ilgili hikayeleri daha iyi anlatmamıza yardımcı olacak."

Kaynak: NASA
Derleme: TGRT Haber / Okan Güleş

Kaynak: NASA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...