Tgrt Haber

Steam'de 1100 TL'den fazlaya satılıyor: Epic Games popüler oyunları bedava yaptı

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Epic Games
30 Kasım 2023 20:14 - Güncelleme : 30 Kasım 2023 20:16
Migthy Fight Federation - Fotoğraf: Epic Games

Bilgisayar oyunu satın alma platformu Epic Games, toplam değeri 1100 TL'yi aşan iki oyunu ücretsiz vereceğini duyurdu. Oyunculara kampanyaya katılmaları için son tarih de açıklandı.

Migthy Fight Federation - Fotoğraf: Epic Games

Epic Games​, satış fiyatı 1100 TL'den fazla olan iki adet oyunu ücretsiz erişime açtı. Jitsu Squad ve Migthy Fight Federation oyunlarını bir hafta süreyle beş kuruş bile ödemeden indirebileceksiniz.

Epic Games Store​'da düzenli olarak her hafta bir veya birkaç tane oyun bedava oluyor. Steam'in 20 Kasım itibarıyla Türkiye'de dolar ile satış yapmaya başlamasına paralel olarak oyun fiyatlarına gelen okkalı zam, kullanıcıları alternatif arayışına yönlendirdi.

Dünya genelinde, özellikle de ülkemizde oldukça popüler olan Epic Games platformu da son günlerde dikkatleri çeken kampanyalar yapıyor. Bu haftanın kampanyası kapsamında, Jitsu Squad ve Migthy Fight Federation oyunları 7 Aralık'a kadar ücretsiz bir şekilde indirilebilecek.

EPIC GAMES ÜCRETSİZ OYUNLARI

Tanuki Creative Studio tarafından geliştirilen ve yayınlanan Jitsu Squad, Jitsu Squad, "hızlı tempolu çizgi film aksiyonu ve tuhaf kaotik savaşlarla 4 kişilik bir kooperatif video oyunuduru" ifadeleriyle tanımlanıyor. Epic Games Store üzerinden sadece Windows platformuna yüklenebiliyor.

Steam'de 1100 TL'den fazlaya satılıyor: Epic Games popüler oyunları bedava yaptı
Jitsu Squad - Fotoğraf: Epic Games

Migthy Fight Federation ise Komi Games Inc. tarafından geliştirilen ve Forthright Entertainment tarafından yayınlanan bir arena dövüşü oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyuncular, benzersiz oyun tarzlarına sahip 14 karakter arasından istediğini seçebiliyor, teke tek veya takım olarak dövüşebiliyorlar.

Steam'in internet sitesinden alınan bilgiye göre, Jitsu Squad platformda 10,49 dolara satılıyor. Haberin yazıldığı tarihteki kura göre yaklaşık 303 TL'ye denk geliyor. Migthy Fight Federation ise Steam'de 29,99 dolar (yaklaşık 865 TL) fiyat etiketine sahip.

EPİC GAMES ÜCRETSİZ OYUNLARI NASIL İNDİRİLİR?

Epic Games Store hesabınız yoksa, resmi web sitesinden ücretsiz olarak kaydolabilir ve ücretsiz oyunları hemen indirebilirsiniz. Ancak, Epic Games'in ücretsiz oyun​ kampanyasının süresi sınırlı olduğundan, bu fırsatı kaçırmamak için acele etmenizde fayda var.

Kaynak: Epic Games
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...