Tgrt Haber

WhatsApp'a yeni özellik: Instagram tutkunları buna bayılacak

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: WABetaInfo
21 Aralık 2023 14:09 - Güncelleme : 21 Aralık 2023 14:16
WhatsApp'a yeni özellik: Instagram tutkunları buna bayılacak

WhatsApp, kullanıcıların durum güncellemelerini uygulamadan ayrılmadan Instagram hesaplarında paylaşabilecekleri bir özellik geliştiriyor.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp​, Android​ kullanıcıları için yeni bir güncelleme üzerinde çalışıyor. WhatsApp beta sürümü 2.23.26.17 güncellemesi, kullanıcılara durum güncellemelerini Instagram​'a paylaşma özelliğini sunacak.

WABetaInfo tarafından paylaşılan bilgiye göre, güncelleme ile birlikte kullanıcılar, WhatsApp üzerinde paylaştıkları fotoğraf, video veya metin durumlarını Instagram hesaplarına tek tuşla taşıyabilecekler. Bu özellik sayesinde, paylaşılan anlar ve deneyimler anında geniş bir kitleye ulaşabilecek.

İSTEĞE BAĞLI OLACAK

Durum güncellemelerini Instagram'a paylaşma özelliği, manuel bir seçim gerektirerek kullanıcılara paylaşım tercihleri üzerinde tam kontrol sağlayacak. Yani isteğe bağlı olacak ve uygulama ayarlarından etkinleştirilebilecek.

WhatsApp'a yeni özellik: Instagram tutkunları buna bayılacak

Yeni seçenek ayrıca, kullanıcılara sadece zaman tasarrufu sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda sosyal medya erişimini genişleterek daha geniş bir izleyici kitlesine ulaşma imkanı tanıyacak. Instagram'da paylaşılan durum güncellemeleri, kullanıcının belirlediği özel izleyici kitlesiyle sınırlı olacak, böylece gizlilik konusunda tam bir kontrol sağlanmış olacak.

WHATSAPP İLE INSTAGRAM HESABINI BAĞLAYACAK

WABetaInfo'ya göre özellik şu şekilde kullanılacak:

Kullanıcı, Ayarlar - Gizlilik - Durum bölümündeki Instagram logosuna tıkladığında, Instagram hesabıyla giriş yapabileceği bir ekran açılacak. Buraya sosyal medya platformundaki kullanıcı bilgilerini girip 'Tamam'a bastıktan sonra WhatsApp ile Instagram hesaplarınin birleşimi tamamlanacak.

WhatsApp beta için Android 2.23.26.17 güncellemesi Google Play Store​'da mevcut olup, durum güncellemelerini Instagram'a paylaşma özelliği ise gelecek güncelleme ile birlikte kullanıcılara sunulacak.

Kaynak: WABetaInfo
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...