Tgrt Haber

WhatsApp'ta video gönderenlere müjde: Müthiş özellik yolda!

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: WABetaInfo
14 Haziran 2023 11:26 - Güncelleme : 14 Haziran 2023 11:45
WhatsApp'ta video gönderenlere müjde: Müthiş özellik yolda!

WhatsApp kullanıcıların birbirlerine görüntülü mesaj göndermesini adeta çocuk oyuncağı haline getirecek bir özellik üzerinde çalışıyor. Detayları ortaya çıktı.

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp son dönemde birçok yeniliği hayata geçirdi. Öne çıkan özelliklerden bazıları; 15 dakika süreyle mesaj düzenleme, uygulamadaki belli bir sohbeti parmak izi veya yüz tanıma kilidiyle şifreleme ve 'Kanallar' fonksiyonu oldu.

Bununla birlikte WhatsApp değişikliklere de imza attı. Android uygulamasındaki üst kısımda bulunan gezinme çubuğunu alt tarafa alarak uygulamayı iPhone'daki sürümüne benzetti. Meta bünyesinde faaliyet gösteren platform şimdiyse 'görüntülü mesajlara' el atmış durumda.

WHATSAPP GÖRÜNTÜLÜ MESAJ GÖNDERMEYİ KOLAYLAŞTIRIYOR

WABetaInfo tarafından bugün paylaşılan bir habere göre WhatsApp kullanıcıların 60 saniyelik video mesajı kaydetmelerini sağlayan özel bir buton geliştiriyor. Bu yeni özellik, video gönderme sürecini daha pratik ve hızlı hale getirerek kullanıcıların iletişimini kolaylaştıracak.

Uygulamanın mevcut video gönderme özelliği, kullanıcılara video dosyalarını paylaşma imkanı sunuyor olsa da, bu bazen kullanıcıların ihtiyaçlarına tam olarak cevap veremeyebiliyordu. Ancak, yeni geliştirilen 60 saniyelik hızlı video mesajı kaydetme özelliği ile kullanıcılar, videoları hızlı bir şekilde kaydedebilecek ve paylaşabilecek.

WhatsApp'ta video gönderenlere müjde: Müthiş özellik yolda!

Özellikle tatil anıları, özel etkinlikler veya önemli anlar gibi durumlarda, kullanıcılar artık daha kapsamlı videoları anlık olarak kaydedebilecek ve kolayca sevdikleriyle paylaşacaklar.

Bu yeni özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, WhatsApp kullanıcıları bu gelişmeyi heyecanla bekliyor. Uygulamanın sürekli olarak yenilikler getirmesi ve kullanıcılarının ihtiyaçlarına uygun özellikler sunması, WhatsApp'ı popüler bir mesajlaşma platformu haline getiriyor.

WABetaInfo'nun aktardığı bilgiye göre WhatsApp yeni özelliği Android beta ve iOS beta sürümlerinde kullanıma açtı. Şimdiden denemek isteyenler beta sürecine katılabilirler. Ancak unutmamak gerekiyor ki betalar bir nevi test uygulaması olduğundan kullanım deneyimini etkileyen çok ciddi hatalar barındırabilir.

Kaynak: WABetaInfo, Derleme: Ömer Faruk Doğan

Kaynak: WABetaInfo
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...