Tgrt Haber

YouTube hem Android hem de web sürümünde yeni özelliklere kavuşuyor

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
06 Nisan 2023 15:25 - Güncelleme : 06 Nisan 2023 15:27
YouTube hem Android hem de web sürümünde yeni özelliklere kavuşuyor

Google’ın video akış platformu YouTube için yeni değişiklikler yolda. Hem Android hem de web sürümü için yeni sekmeler geliyor.

Google​, YouTube​ platformunu yeni özelliklere kavuşturuyor. Yakın zamanda uygulamaya Podcast​ özelliği eklendi ve hem Anroid hem de web sürümünde kullanıma sunuldu. 

Son güncelleme ile kanallarda artık “Canlı” ve “Oynatma Listesi” sekmeleri arasında yer alan yeni bir “Podcast'ler” sekmesi bulunuyor.

YOUTUBE’A YENİ SEKMELER EKLENDİ

9To5Google'ın aktardığnıa göre Google, özelliğin artık küresel olarak yayında olduğunu paylaştı. Bu YouTube Podcast’ler sekmesine dokunduğunuzda, içerik oluşturucu tarafından podcast olarak işaretlenmiş oynatma listeleri ile karşılaşacaksınız.

Söz konusu sekme, isme göre arama yapma veya podcast'leri ayrı olarak belirtmeyen Oynatma Listesi sekmesine gitme ihtiyacını ortadan kaldırıyor.

YouTube hem Android hem de web sürümünde yeni özelliklere kavuşuyor

YouTube Android​ ve web uygulamasındaki yeni podcast'ler sekmesi, YouTube içerik oluşturucuları bölümleri video olarak yüklemeye ve ayrıca zaten mevcut olan çok sayıda podcast'i erişimi kolay bir sekmeye ayırmaya teşvik edecek.

Son olarak yalnızca podcast olarak işaretlenen içerikler YouTube Music'te görünecek. Ancak YouTube Music podcast desteği halen test aşamasında ve şu anda sınırlı bir erişim bulunuyor. Bazı kullanıcıların geçtiğimiz Çarşamba günü bu özelliğe kavuştuğu bildirilirken, henüz pek çok kullanıcı bu özelliği kullanamıyor…

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...