Tgrt Haber

YouTube’da yeni dönem: Kullanıcılar artık ödül alacak, peki ama nasıl?

Editör: Okan Güleş / Kaynak: 9to5Google
29 Haziran 2023 15:28 - Güncelleme : 29 Haziran 2023 15:31
YouTube’da yeni dönem: Kullanıcılar artık ödül alacak, peki ama nasıl?

Google, kısa süre önce YouTube için yeni bir özellik ekledi. Bu yenilikle beraber kullanıcılar ödüller alabilecek. İşte detaylar.

YouTube Music​ adım adım büyümeye devam ederken, platformda yapılan güncellemeler hizmetin yükselişe geçmesindeki en büyük etkenlerden.

Google​ ise bunu daima ileriye taşıyacak yeniliklere yer veriyor. Ancak son gelen değişiklik pek bir anlam ifade etmese de kullanıcılar için birtakım başarı ve ödülleri getiriyor.

YouTube’da ödül ve başarılar dönemi başladı

Yeni değişiklik sonrası YouTube kullanıcıları "başarılar" alabilirken, ek olarak "ödüller’’ de kazanabilir.

9to5Google’ın aktardığına göre Google’ın YouTube için getirdiği yenilik, Premium abonelerini için gelse de herhangi bir faydası sağlamadığını belirtelim.

YouTube’da yeni dönem: Kullanıcılar artık ödül alacak, peki ama nasıl?

Yukarıdaki ekran görüntüsünden de anlaşıldığı üzere ücretli aboneliğe sahip kullanıcılar; hizmeti kullanma sürecinde çeşitli başarılar ve ödüller alabilecek.

Zaman zaman kullanıcı, yeni rozet stili akışında Tebrik uyarısı alacak. Bu animasyon tüm ekranı kaplarken eğlenceli bir simge ile karşınıza çıkacak. Ayrıca kazandığınız tüm ödülleri Premium avantajlarınız sayfasında görmekte mümkün.

Öte yandan hangi durumlarda ödül kazanılacak diye sorarsanız, eğer resim içinde resim modunda uzun süre bir şeyleri izliyor veya dinliyorsanız, ya da 100 saat boyunca YouTube Music’te zaman geçiriyorsanız çeşitli ödüller alabilirsiniz.

Kaynak: 9to5Google
Derleme: TGRT Haber

Kaynak: 9to5Google
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...