Tgrt Haber

Altay Bayındır’a sürpriz talip! Milli kaleciye İngiliz devinden kanca

24 Temmuz 2023 17:10 - Güncelleme : 24 Temmuz 2023 17:11
Altay Bayındır’a sürpriz talip! Milli kaleciye İngiliz devinden kanca

Uzun yıllar kaleyi koruyan David De Gea’nın ayrılığının ardından kaleci Andre Onana ile anlaşan Manchester United’ın, Kamerunlu file bekçisini yedeklemek için Altay Bayındır’ı düşündüğü iddia edildi.

Fenerbahçe’de henüz Dominik Livakovic transferi belirsizliğini korurken; sarı-lacivertli kulübün milli kalecisi Altay Bayındıriçin sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

5 MİLYON STERLİNLİK TEKLİF HAZIRLIĞI İDDİASI

İngiliz basınından DailyMail’de yer alan habere göre Premier Lig’in dev ekibi Manchester United, 5 milyon Sterlin karşılığında Altay Bayındır’ı kadrosuna katmak istiyor.

İKİ İSMİN AYRILMASI BEKLENİYOR

Kırmızı Şeytanlar’da 37 yaşına gelen Tom Heaton kadroda düşünülmezken, yedek konumundan rahatsız olan Dean Henderson’un da takımdan ayrılmak istediği aktarıldı.

AS KALECİ ONANA

Öte yandan Manchester United, geçen günlerde as kaleci olarak Andre Onana ile anlaştı. İngiliz ekibi, Inter’e Onana’nın bonservisi için 52.5 milyon Euro ödedi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...