Tgrt Haber

Fransız basını açıkladı! Jean Onana’nın Beşiktaş’a maliyeti ne kadar?

20 Temmuz 2023 16:32 - Güncelleme : 20 Temmuz 2023 16:32
Fransız basını açıkladı! Jean Onana’nın Beşiktaş’a maliyeti ne kadar?

Haziran başından itibaren Emrecan Bulut ve Lyanco’nun transferlerini açıklayan Beşiktaş’ta sıradaki hedef orta sahada oynayan Jean Onana. Siyah-beyazlılar, Kamerunlu orta saha için oyuncunun kulübü Lens’e 5.3 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği iddia edildi.

Transfer sezonunun ilk yarısında rakiplerinin gerisinde kalan ancak Lyanco transferini açıklamasının ardından en az 3 ismi daha duyurması beklenen Beşiktaş’ta sıradaki imzanın, Ligue 1’de Lens​ forması giyen orta saha Jean Onana​ ile atılması bekleniyor.

L’Equipe Gazetesi’nin haberine göre Beşiktaş​, Kamerunlu futbolcu ve kulübü Lens ile her konuda anlaşma sağladı. Siyah-beyazlılar, 23 yaşındaki ön liberoya 4 yıllık sözleşme imzalatacak ve bonservisi için Lens’e 5.3 milyon Euro ödeme yapacak.

SON SEZONDA SKOR KATKISI VEREMEDİ

Geçen sezon Ligue 1’de Lens formasıyla 21 maça çıkan Onana; sahada kaldığı 807 dakikada 3 sarı kart gördü. Kamerunlu futbolcu, son sezonunda gol veya asist katkısında bulunmadı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...