Tgrt Haber

Galatasaray’da Marcel Sabitzer iddiası: Son maçında 5 gol attı

19 Temmuz 2023 11:53 - Güncelleme : 19 Temmuz 2023 11:54
Galatasaray’da Marcel Sabitzer iddiası: Son maçında 5 gol attı

Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray’ın, dünya devi Bayern Münih’te kadroda düşünülmeyen Marcel Sabitzer’in transferi için harekete geçtiği iddia edildi. Avusturyalı orta saha, dün oynanan ve takımının Rottach Egern karşısında 27-0’lık flaş galibiyet aldığı karşılaşmada 5 gole imzasını attı.

Dünyaca ünlü sol bek Angelino’yu satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna katan ve geçen sezon kiralık oynayan Kaan Ayhan’ın bonservisini alan Galatasaray’ın, Bundesliga'nın dev ekibi Bayern Münih’in satış listesine koyduğu Marcel Sabitzer’in transferi için temasta bulunduğu öne sürüldü.

Fanatik’in haberine göre Galatasaray​, Alman ekibiyle 2025’e kadar kontratı bulunan orta sahanın transferi için oyuncunun menajeriyle görüşmelere başladı. Sarı-kırmızılıların, pazarlıklarda önemli yol kat ettiği ifade edildi.

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALIK TEKLİFİ MASADA

Piyasa değeri 20 milyon Euro civarında olan Avusturyalı oyuncu için Aslan’ın, satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sunduğu belirtildi. Sarı-kırmızılıların, bu önerisinin kabul görmemesi halinde oyuncunun bonservisi için teklifte bulunacağı aktarıldı.

İLK YARI BAYERN; İKİNCİ YARI MANU

Geçen sezona Bayern'de başlayan Sabitzer sezonun 2. yarısında Manchester United​'a kiralanmıştı. Geçen sezon toplam 42 maçta forma giyen yıldız futbolcu; 4 gol ve 2 asiste imza attı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...