Tgrt Haber

Galatasaray'dan Fernando Muslera kararı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
30 Ekim 2023 17:00 - Güncelleme : 30 Ekim 2023 17:19
Galatasaray'dan Fernando Muslera kararı

Galatasaray, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli kalecisi Fernando Muslera ile 'yola devam' kararı aldı. Sarı-kırmızılıların Uruguaylı file bekçisi ile yeni sözleşme görüşmelerine başladığı ifade edildi. İşte detaylar...

Galatasaray​'da gösterdiği unutulmaz performanslar ve elde ettiği başarılarla efsane oyuncular arasına adını yazdıran Fernando Muslera​'nın sezon sonunda sözleşmesi bitiyordu. Galatasaray yönetimi Muslera için son kararını verdi.

YENİ SÖZLEŞME İMZALANACAK

Galatasaray yönetimi, kontratı sezon sonunda bitecek olan 37 yaşındaki Fernando Muslera ile devam etme kararı aldı.

Cimbom, 12 yıldır sarı-kırmızılı takımın kalesini koruyan Uruguaylı file bekçisiyle yeni sözleşme imzalamak istiyor.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

TRT Spor'un haberine göre; Tecrübeli file bekçisi ile yeni sözleşme görüşmeleri başladı.

Haber detayında yıllık 2.5 milyon Euro kazanan Fernando Muslera'nın maaşında indirim yapılmasının istendiği belirtildi. Uruguaylı kalecinin de bu talebe sıcak baktığı ifade edildi.

ERDEN TİMUR​ SEZON SONUNU İŞARET ETMİŞTİ

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, daha önce Fernando Muslera ile sözleşme konusunu henüz görüşmediklerini ifade etmişti.

Erden Timur, Muslera'nın kariyerinin sonunda Uruguay​'da bazı planlarının olduğunu açıklamış ve tecrübeli kalecinin durumunun sezon sonuna doğru değerlendirileceğini bildirmişti.

12 YILDA 15 KUPA KAZANDI

Fernando Muslera, 2011-12 sezonu başında Lazio'dan Lorik Cana + 6.75 milyon Euro karşılığında transfer edilmişti.

12 yıldır sarı-kırmızılıların kalesini koruyan Muslera, Galatasaray'da tam 15 kupa kazandı. 6 Süper Lig şampiyonluğu gören tecrübeli eldiven kulübün efsaneleri arasına girmeyi de başardı.

Galatasaray formasını 475 maçta terleten deneyimli eldiven, kalesinde 506 gol gördü. Uruguaylı file bekçisi 170 maçta ise kalesini gole kapadı.

Taraftarın sevgilisi haline gelen Fernando Muslera'nın Galatasaray ile 1 de golü bulunuyor.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...