Tgrt Haber

İsmail Kartal'dan Zaha transferi sözleri: "En büyük çalım sahada atılır"

09 Ağustos 2023 16:37 - Güncelleme : 09 Ağustos 2023 16:44
İsmail Kartal'dan Zaha transferi sözleri: "En büyük çalım sahada atılır"

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turunda oynanacak Maribor maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Kartal sorulan transfer sorusuna, "En büyük çalım sahada atılır" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

UEFA Avrupa Konferans Ligi​ 3. Eleme turu ilk maçında Fenerbahçe​ yarın 20.00'de Maribor​'u konuk edecek.

Karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında teknik direktör İsmail Kartal​ çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Lincoln Henrique​'nin lisansının dondurulduğunu söyleyen İsmail Kartal: "Willian Arao, Gustavo ve belki 1-2 oyuncuyla daha gelecek oyunculara bağlı olarak yollar ayrılabilir." dedi.

"EN BÜYÜK ÇALIM SAHADA ATILIR"

Galatasaray'ın Wilfred Zaha transferiyle ilgili cevap veren İsmail Kartal, "Ben rakibim istiyor diye hiçbir zaman bir oyuncuyu transfer ettirmem. Çalım atıldı ifadelerini doğru bulmuyorum, en doğru çalım sahada atılır. İşin ekonomik boyutu var, bunlar Türkiye şartlarında çok yüksek rakamlar. En büyük çalım sahada atılır." ifadelerini kullandı.

OKAN BURUK'UN SÖZLERİNE CEVAP!

Tecrübeli çalıştırıcı, Okan Buruk'un açıklamalarına da cevap verdi.

Kartal, "Bunlar küçük söylemler. Türk takımları, Avrupa'da birbirini desteklemeli. Ortamda ayrışma yaratacak söylemlerden kaçınmak lazım. Bizim hedefimiz, ülke puanını yükseltmek. Avrupa'da mücadele eden tüm ekiplerimizi destekliyoruz." dedi.

İSMAİL KARTAL'DAN TETE SÖZLERİ

İsmail Kartal, Galatasaray'ın anlaşmak üzere olduğu Tete transferi hakkında da konuştu.  Kartal, Brezilyalı oyuncunun transfer listelerinde olmadığını söyledi.

Kartal, "Tete transfer gündemimizde baştan beri yok. Bunu herkes böyle bilsin. Listemizde yoktu. Bize de teklif edildi. Sistemimize uygun bulmadım. Hem de yönetimin açıkladığı şartlar nedeniyle gündeme almadık. Ayrıca bonservis olayı var, kapalı kutu. Ne ile karşılaşacağınızı bilemezsiniz. Tete'den daha üstün, daha farklı oyuncularla ilgileniyoruz." ifadelerini kullandı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...