Tgrt Haber

Çağatay Ulusoy’un yeni dizisindeki partneri belli oldu: Sürpriz isim şaşırttı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
23 Şubat 2023 09:58 - Güncelleme : 23 Şubat 2023 10:34
Çağatay Ulusoy’un yeni dizisindeki partneri belli oldu: Sürpriz isim şaşırttı!

Ekranların sevilen oyuncusu Çağatay Ulusoy yeni dizisiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Netflix’te yayınlanacak olan ‘Kübra’ isimli dizide başrol oynayacak olan Çağatay Ulusoy’a aranan partner sonunda bulundu. Ünlü oyuncuya yeni dizisinde Büşra Develi eşlik edecek.

İçerde ve Medcezir gibi dizilerle geniş hayran kitlesine ulaşan başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy​ yeni dizisi ‘Kübra’ ile Netflix’te seyirci karşısına çıkacak. OGM Pictures imzalı dizinin başrolünde olan Çağatay Ulusoy’un partnerinin kim olacağı merak konusuydu. Dizi için çok sayıda isimin yakıştırıldığı Çağatay Ulusoy’a sonunda eşlik edecek isim belli oldu.  

Çağatay Ulusoy’un yeni dizisindeki partneri belli oldu: Sürpriz isim şaşırttı!

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Çağatay Ulusoy’un heyecanla beklenilen dizisinde başarılı oyuncuya Büşra Develi eşlik edecek. Cast çalışmaları süren Kübra​ dizisinin yönetmen koltuğunda Taylan Biraderler oturuyor. Dizi, Sıcak Kafa’nın yazarı Afşin Kum’un aynı adlı kitabından uyarlanıyor. Dizinin konusu bir imalat atölyesinde çalışan Gökhan Şahinoğlu’nun hikâyesine mercek tutuyor. Bir küs bir barışık yaşadığı kız arkadaşı olan Şahinoğlu’nun telefonuna sanal arkadaşlık grubundan Kübra adlı kullanıcıdan gelen mesaj her şeyi değiştiriyor. Cast çalışmaları süren dizide 2 kadın başrol oyuncusu yer alacak.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...