Tgrt Haber

Yeni Aşk-ı Memnu’nun Nihal’i genç oyuncu Helin Kandemir babasını kaybetti!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
28 Şubat 2023 10:24 - Güncelleme : 28 Şubat 2023 10:41
Yeni Aşk-ı Memnu’nun Nihal’i genç oyuncu Helin Kandemir babasını kaybetti!

Oyunculuğa çocuk yaşta başlayan 18 yaşındaki genç oyuncu Helin Kandemir, bir süredir lösemi tedavisi gören 47 yaşındaki babasını kaybetti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan oyuncu, babasının cenaze detaylarını bildirdi.

Son olarak Duy Beni dizisinde rol alan ve yeni yayınlanacak olan Aşk-ı Memnu’nun filminde Nihal karakterinde rol almak için anlaşan 18 yaşındaki oyuncu Helin Kandemir, baba acısıyla yıkıldı. Acı haberi duyuran usta oyuncu Hülya Duyar, "Helin, canımın için. Babacığının mekânı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

“BABACIĞININ MEKANI CENNET OLSUN”

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 18 yaşındaki oyuncu Helin Kandemir'in bir süredir lösemi tedavisi gören 47 yaşındaki babası Murat Kandemir, hayatını kaybetti. Instagram hesabından paylaşım yapan genç oyuncu, "Babamın cenazesi yarın (bugün) öğle namazına müteakiben Zincirlikuyu Camii'nden kaldırılacaktır" dedi.

Acı haberi duyuran usta oyuncu Hülya Duyar, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Helin, canımın içi. Babacığının mekanı cennet olsun. Sabırlar dilerim. Bütün dualarım sizinle" ifadelerini kullandı.

Yeni Aşk-ı Memnu’nun Nihal’i genç oyuncu Helin Kandemir babasını kaybetti!

Helin Kandemir, Kız Kardeşler filmindeki rolüyle Uluslararası İstanbul Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü almıştı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...