Tgrt Haber

Messi ve Ronaldinho imzalı formalarını 1.2 milyona satan CZN Burak, gelirini AFAD’a bağışladı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
23 Şubat 2023 11:27 - Güncelleme : 23 Şubat 2023 12:31
Messi ve Ronaldinho imzalı formalarını 1.2 milyona satan CZN Burak, gelirini AFAD’a bağışladı!

Sosyal medyada yaptığı devasa yemek videolarıyla ünü ülke dışına taşan restoran zinciri sahibi CZN Burak, ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardımlarla takdir topluyor. Büyük depremlerin yaşandığı ilk günden beri bölgeye koşan ve depremzedeler için canla başla mücadele veren CZN Burak son olarak Messi ve Ronaldinho imzalı formalarını satışa çıkardı. Hayırsever işletmeci, elde ettiği geliri ise AFAD’a bağışladığını açıkladı.

Kahramanmaraş​'ta 6 Şubat'ta meydana gelen büyük depremlerle on binlerce vatandaş hayatını kaybederken binlerce vatandaş da evsiz kaldı. Yaşanan afet sonrası ünlü isimler tam destek depremzedelere yardım göndermeye devam ediyor. Restoran zincirleri sahibi CZN Burak​, ilk günden beri mücadele verdiği deprem​ bölgesi için önceki gün dünyaca ünlü futbolcular Messi​ ve Ronaldinho’nun imzalı formalarını açık arttırmayla satışa çıkardığını duyurdu.

Messi ve Ronaldinho imzalı formalarını 1.2 milyona satan CZN Burak, gelirini AFAD’a bağışladı!

1.2 MİLYONA SATTI

Bu zorlu süreçte depremzedeler için yardımlarını esirgemeyen CZN Burak, kendisine hediye edilen Lionel Messi ve Ronaldinho​ imzalı formalarını satışa çıkardığını, gelirini ise bağışlayacağını açıklamıştı. Yoğun ilgi gören paylaşımın ardından ünlü şeften açıklama geldi. CZN Burak, 2 formanın 1 milyon 200 bin liraya satıldığını duyurdu, elde edilen geliri ise AFAD’a bağışladığını belirtti. Burak, sosyal medya hesabından “Formaları teslim ettik Allah razı olsun” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...